Hibát követ el a Fidesz, talán el is bízta magát, hogy a kvótanépszavazás érvényességére fekteti a kommunikációs hangsúlyt. Nem olyan biztos, hogy összejön az érvényesség, és ez még visszalőhet a Fidesznek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ráadásul másról is árulkodik a gondolkodásuk, erről ezt írtam:

Baljós előjel, vagy szimpla butaság

„Zárt ajtók mögött adott helyzetértékelést a kormánypárti képviselőknek a miniszterelnök”

A média beszámolt a „szerdán Balatonfüreden, a Fidesz-KDNP frakcióülésén Orbán Viktor miniszterelnök” által elmondottakról, igaz a hallgatóság által továbbadottakról. Nos ahogy lenni szokott engem egy gondolat fogott meg. A híresztelések szerint arról beszélt,hogy : „Orbán Viktornak lesz személyes kampánya is, mert az a cél, hogy elmenjenek négymillióan, azaz érvényes és eredményes legyen a népszavazás. ”.
Nos ahogy arra már többször rámutattam az NVI ordas nagy csalásra készül az alkotmányunk szövegét taxatíve megsértve félreértelmezi a választójogosultság fogalmát, ezzel jelentősen csökkentve a szavazás érvényességéhez szükséges érvényes szavazatok számát. Azonban a dolog még mókásabb, hiszen Pálffy-anyó pár hete még így nyilatkozott: „a választásra jogosult, magyarországi lakóhellyel rendelkező választópolgárok száma 7 millió 994 ezer 600 volt, és körülbelül 260 ezer határon túli, magyarországi lakhellyel nem rendelkező választópolgár szerepel még a névjegyzékben.”. A,i ugye arra utal, hogy a manipulációja ellenére több mint 4,1millió érvénye szavazat kellene az érvényességhez. Hacsak ebben is nem csinálnak valami svindlit! =))
Yoda69
@RonaGyuri: A csalas boritekolva van. Es errol hivatalos papirja is van a fideSSnek, egyedulikent a magyar partok kozul.
RonaGyuri
@Yoda69: Az egyértelmű és nem csak gyanú, hisz tény mivel - szerintem tudatosan - összekeverik a névjegyzékben szereplők számát a jogosultakéval; ami úgy 7-800ezres eltérés.
Ez már lényegében meg is történt, de én attól tartok, hogy lesz még más is az eszöztárukban.
karma1
Teljesen mindegy, mit kommunikalnak most es kesobb: ez a szavazas mar el van konyvelve, mint a 90 %-os "nem" szavazatok tobbsegere, vagyis meg torok is tudja, hogy olyan ez a szitu, mint a Tanu c. filmben, amikor az iteletet adtak Pelikan kezebe...
Szókrakész
Vissza is fog sorozatlőni.
Mert minél jobban erőltetik, kiáltanak farkast, annál jobban hiteltelenné fog válni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.