A fideszes média össztüzet zúdított Juhász Péterre: előbb a Fidesz-frakció által pénzelt Pesti Srácok rágalmazta meg azzal, hogy Portik Tamás "a börtönből pénzeli őt", majd Andy Vajna TV2-jében mondta azt egy másik elítélt bűnöző, hogy állítólag Portik azzal kérkedett a börtönben: Juhász révén bele tud szólni a politikába.

Juhász perrel fenyegetett válaszul, és kijelentette, sosem találkozott Portikkal, nem fogadott, és nem is fogadna el pénz tőle. A riportokat pedig propaganda-hadjáratnak titulálta. Majd azt is elmondta, hogy annyi köze van Portikhoz, hogy ama bizonyos tárgyalás után, amikor az azt vallotta, hogy 10 millió forintnyi eurót adott Rogán Antalnak, Portik egyik kapcsolattartója megkérte, "nyomtassa ki neki az internetet", mert megbízóját érdeklik bizonyos hírek.

A 444 elérte Juhászt, aki elmondta: a tárgyalás után F. Erika kereste meg azzal, hogy ő Portik titkárnője, és azt mondta Juhásznak, meg tud szerezni egy képet, amelyen Rogán és Portik együtt látható. Majd azt kérte, ki tudna-e nyomtatni Juhász pár cikket a tárgyalásról, ami Portiknak szükséges lenne. Juhász ezt később megtette, majd megkapta a képet is, ami meg is jelent Juhász Facebook-oldalán.

Juhász nem lát gondot az ügyben,

“igaz, ha láttam volna, hogy ezt az esetet a Fidesz erre fogja felhasználni, akkor azt mondtam volna, hogy kérjen meg inkább mást a cikkek összegyűjtésére”

- mondta a 444 újságírójának.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Tök mindegy. Aki eddig bízott benne azután is fog aki meg nem az ezután sem. Szóval ugyanott vagyunk, mint előtte. Szóval még mindig ott tartunk, hogy ingatlan ügyei itt Rogánnak vannak és nem Juhásznak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sziha
@Eriksson: nocsak... ilyenkor mar a cikkrol is kell beszelni, nem barmi masrol? A cikkben benne van, hogy megadta neked (is) a bankszamlaszamat? Vagy az eletszinvonala? O is a penzert megy, mint mindegyik politikus. Csak te elhiszed azt is, amit a kiralyod fingik, mi meg nem. Ennyi.
Eriksson
@sziha: Kicsim. Szerelmes vagy a Juhászba, hogy annyira tisztogatod elöl, hátul?
sziha
@Eriksson: Egyetlen politikus sem a szivem csucske. Csak nem tudom elkepzelni, hogy valakinek annyira fontos legyen a kiralyi hatso tisztogatasa, hogy barmit megegyen. Viktor kiralynak mar nagyobb a szemelyi kultusza, mint Rakosinak, csak senkinek nem kell pisztolyt nyomni a fejehez, hogy tapsikoljon. Te pedig ennek meg hangot is adsz. Na, ez az, ami nalam kiveri a biztositekot.
Eriksson
@sziha: Hol adogatom én a hangot?
Csak annyit írtam, hogy Juhász egy olyan faszi, aki képes az anyját is eladni némi pénzmagért. Sem többet, sem kevesebbet. Sajnálom, ha értelmezési zavaraid vannak.
Gedeon74
Ööö, csak egy banális kérdés. A titkárnőnek nyomtatója nincs vagy internete?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.