Csütörtök éjjel támadt rá egy férfi Bayer Zsolt fiára, miután utóbbi nehezményezte, hogy rákönyököltek az autójára. A publicista pénteken írt a történtekről.

Súlyos testi sértés kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatott ki a rendőrség egy budapesti férfit – írja a police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága súlyos testi sértés kísérlete miatt indított nyomozást R. Dezső 49 éves budapesti lakossal szemben. 

A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. szeptember 8-án 1 óra 20 perc körül Budapesten a VII., Wesselényi utcában egy négy fős társaság egyik tagja keveredett szóváltásba a sértettel, aki korábban azt nehezményezte, hogy a társaság tagjai az autójára rákönyököltek. A szóváltás hevében a társaság egyik tagja a sértettet több alkalommal megütötte, aki ennek következtében könnyű sérüléseket szenvedett. 

A rendőrök a sértett feljelentését követően beazonosították az elkövetéssel megalapozottan gyanúsítható R. Dezsőt, akit 2016. szeptember 9-én 3 óra 15 perckor Budapesten a VII., Wesselényi utcában elfogtak, előállítottak, elszámoltatása folyamatban van.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grumpycat
A faszért kell egy részeges kocsmai verekedésből ekkora ügyet csinálni. Bekaphatja az összes résztvevő.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Grumpycat
@perfekt: Nem zavar, hogy minden írásoddal engem igazolsz?
perfekt
@Grumpycat: Néhány pszychológiai szó ragadt rád a mocskon kívűl,mikor az ideggyógyász közölte veled milyen problémáiddal kezelnek majd."Kedvenc témáim:Bérkommentelők máglyán égetése" írod magadról. Hitvány állat, kit ilyet téma foglalkoztatja-bár azt mondják "az őrülttől csak egy lépés a zseniig" :na naked csak az őrült,s a kocsmai hosszúlépés maradt.De érdekes lenne találkoznod,egy olyan ámokfutó piromániással, mint te,.és máglyára ültetne mint tették azt Husz Jánossal.Ő mondta, a rőzsehordó asszonynak mikor az erdőből kihozott rőzséjét rádobta a máglyára--" Óh,szent együgyüség".itt jársz most fafej, és aki a tüzzel játszik-tűz által vész el!.Végezetűl:bizonyára volt,gyerekszobád--csak keresztűl ment rajta az út! Kedvenc gondolat, és betartom:Ne állj bosszút azon, aki ellenségeddé vált,mert egy nap ő is átéli, amit neked okozott, és ha szerencsém van, az Isten megengedi,hogy végig nézhetem. S mostantól eltüntél -gondolataimból is, mint szürke szamár a ködben By-By idióta.
perfekt
@Grumpycat: Ui: A süllyedő,hajóról a patkányok menekülnek először! Milyen jó,hogy leírtat hogy nem lehet a propiról eltüntetni mit leírtunk. A te "művészneveddel" az általad közkézre került förmedvényekről mára a "pákosztos macska" eltűntek.Csoda történt? Nem- szégyen--de ez is a tiéd.
És máris megjelent egy új --fogalmadnincs,trágár másolásod--neked tényleg nincs önkontrollod!"Te csak pipálj Ladányi"
Bringáss
@perfekt: Ahoz képest, hogy a nicked azt jelenti: tökéletes, hibátlan, hát szomorú látni egy ilyen zavarodott elmét. Nekem ne válaszolj, látom, hogy veled nem szabad vitába elegyedni.
perfekt
@Bringáss: Szia.Miután szóltál válaszolni illik. csak egy mondat erejéig.Nem ismerem mondataidat kiváltó állítmányodat.Miután rólad egy rossz szót nem ejtettem gy ismerve a helyi falkát-és stílusát mert az van nekik--úgy veszem-ez volt nálad most a 19:20 as roham!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.