Jövő pénteken, Miskolcon kezdi őszi országjárását Sándor Mária, a fekete ruhás ápolónő és új szervezete, a Magyarországért Mozgalom – írja a Népszabadság.

Sándor Mária új harcot hirdetett a szabad országért

Sándor Mária a lapnak elmondta: az új szervezet a nyáron megalakult és a Magyarországért Mozgalom névvel ernyőszervezetként próbálnak országszerte kapcsolatot teremteni mindenkivel, akik képesek a céljaikkal azonosulni. Mint vallják,

olyan országban akarnak élni, ahol nincs megfélemlítés, és amelyben a hatalom hajlandó együttműködni a jobbító szándékkal színre lépő civilekkel.

A fekete ruhás nővér kifejtette, már most csaknem tucatnyian tartoznak a mozgalmukhoz, köztük a Magyarország a Magyar Egészségügyért Civil Társaság, Varga Andrea szociológus-védőnő, Mendrey László tanár, Kiss László ápoló, az 5.12 Tiszta Egészségügyért Szakszervezet vezetője, Horgas Péter, a Nemzeti Minimum alapítója, Iványi Gábor lelkész, továbbá Pilz Olivér és Pukli István a Tanítanék Mozgalom képviselője.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Kellenének még Sándor Máriák akik mások helyett is kapargatják a "gesztenyét"? Meg jól meg is lehet mondani nekik,hogy hogyan
...
Ja. Hogy csak úgy mellé állni, az már nagy merészség lenne!
A matócsi válása népdszerűbb, mint ez a kezdődő mozgalom. Magyarország abszurdisztán!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Minden tiszteletem es elismeresem az Ove, mert hallom a csaladtagjaimtol, barataimtol, mit jelent most az egeszsegugy.

En viszont kifejezetten hatranyosnak tartom, hogy leallt puklival, pilzzel, aki szamomra oriasi csalodas volt, mert igenis lefekudt a hatalomnak. A Klik osztodassal szaporodott, a tankonyvekben mar orban is megjelenhet buntetlenul, nemely pedagogusnak adnak egy kis penzt, hogy ne hoborogje nek, de a tobbsegnek coki, tehat minden maradt a regiben, csak egy kicsit sokkal szarabb most.
Sztem Ivanyi es Bokros lennenek csak hitelesek, na es meg tobb civil szervezet, de nem csak a szinpadon, hanem valoban a hata mogott is, amikor tamogatni kell Ot, es az egeszsegugyet...
wagabund
@oncogito: gondolkodóba ejtettél...az ötlet nem rossz.

...amúgy van munkahelye, vagy elküldték(mindössze ezért kérdeztem)
kukac50
Az egészségügy romokba hever,az orvosok kimerültek nincs idejük végighallgatni a beteget mert annyian ülnek a váróba, hiába van időpont,ha a Fidesz képtelen tenni valakinek el kell kezdeni.
Yoda69
@Mirabilis: Ez igy igaz. Kormanydontes nelkul nincs uj egeszsegugy, uj oktatas stb.
Ezt kellene vegre belatni Sandor Marianak, akit rendkivul tisztelek azert amit tesz, puklinak, aki sokat vesztett szememben a legutobbi nyilatkozatai miatt, es minden demokratikus szellemu emberkenek, aki valtozast akar. Csakis es kizarolag ez szeleskoru osszefogas tudja orbant es a jobbikot eltavolitani. Ha ez nem valosul meg 18-ig, akkor orban es vona hatradolve figyelhetik hogy ujabb 4 evre az olukbe hullik a hatalom.
picike1
unom ,mert rossz irányba menetel de én azért vagyok itt hogy vissza mert végünk lesz .!nem a pénz diktál ma ütemet hanem a biztonság !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.