Vona Gábor a Jobbik frakcióvezető-helyetteseként szólalt fel. „Örülök annak, hogy a lisszaboni szerződés olvasatlan aláírása után eljutottak arra a pontra, hogy csatlakoztak hozzánk és csatlakoztak a nemzetek Európája koncepciója mellé” – szúrt oda a Fidesznek a politikus, aki szerint a baloldali városokkal való fenyegetőzése Orbánnak „nem volt elegáns”. Vona inkább a korrupcióra helyezte a hangsúlyt. Miközben Orbán „Európában Savoyai Jenőt játszik, addig otthon a katonái szétlopják az országot”. Ha Mengyi Roland Voldemort, akkor kicsoda Mészáros Lőrinc? Szauron? – kérdezte, derültséget keltve A Gyűrűk Ura sötét nagyurának felidézésével. Vona szerint nagy veszélye van a népszavazásnak, mert a Jobbik ugyan támogatja, hogy a kormány véleményével azonos módon, nemmel válaszoljanak, de ha nem lesz meg az érvényességhez szükséges részvételi arány, akkor ez a fegyver visszafelé sül el, mert érvet ad Brüsszel kezébe.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kovács Gizella
@Horizont: 25 év legnagyobb nyomora ! 5 millió embernek !
Ilyen nyomor a háború után volt !
levarosbukta
@Horizont: Őszintén csodállak hogy végig bírtad nézni hányás nélkül!
Cappuccino
Horizont szerintem Te nem ezen a földön élsz.
levarosbukta
@Horizont: Remélem már jobban vagy! Talán mégis csak jobb lett volna ha nem nézed meg a videót, rossz gyomorral ilyet nézni nem igazán bölcs dolog! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.