Cappuccino

Újabb nyugdíjemelés kell a brutál infláció miatt, de Orbánék "körültekintően" állnak a dologhoz
Rohadna meg a születés napján. Bezzeg az ő és tolvaj szarháziak pénzét mindig gondolkodás nélkül megtudják emelni.
Hiába állt saját lábára Orbán lánya, veszteséges lett Ráhel bababoltja
Nem csak az ö boltja de az apja boltja Magyarország is veszteséges. Európában a leg veszteségesseb.
Szijjártó Péter nem bírta tovább: Ukrajna és Horvátország gátlástalan
Igen a Magyarok tudják, hogy mit akarnak a vállasztásokon, De azok a szavazók akiknek a határokon túl kaptak szavazati jogot azok önös érdekből és a Tv 1 illetve a Duna Tv - re hagyatkoznak a szavazáskor az orbán kormányra. . Úgy , hogy nem rendelkeznek sem be jelebtett állandó Magyarországi lakással, sem Magyar adó kártyával nem rendelkeznek.Élvezve az egészségügyi ellátást is -talán azért is kell több hónapos váró listát várni akár egy labor vizsgálatra is. Nem beszélve a Magyar nyugdíjat meghaladó ősszeget kapnak a Magyarnak avanzsált, még Magyarul sem beszélni nemtudó fidesz kegyeltek. Ezen választók nélkül soha nem nyerne a fidesz.Úgy, hogy szijjártó ne hivatkozzon a Magyarországon élő Magyarokra mert azok szavazataival egy vállasztást sem nyernének meg. És végül ne azonosítsák Magyarországot a fidesszel.
Már innen is száműzné a kormány államformánk elnevezését, itt a hivatalos magyarázat arra, miért nevezik át Sándor-palotára Novák Katalin hivatalát
Midön meg szüntették a Köztásaság állam formát és a Köztársasági Elnöki Hivatalt úgy Köztársasági Elnök nagysádra sincs szükség. Nyugodtan nevezhetnénk akár orbán palotának is. Mindamellett már nagyon várjuk orbán király beiktatását is. Valamint a hercegek, grófok és a bárok kinevezését is. Továbbá a nép új nevének mint " pornép " megnevezését és elfogadását. Ezek után valóban előre megy az ország mégpedig a középkor felé.
Az akkumulátorgyár miatt Győrtől az összes termőföldet elvehetik – Retteg a kertváros a várható zaj és bűz miatt
A kormánynak köze sincs a Magyarsághoz. Csak megkell nézni őket - lerí róluk, hogy melyik nép csoporthoz tartoznak.