Cappuccino

Már a németeknek is szemet szúrt, hogy az Orbán Viktorhoz közel állók rendkívüli vagyonokhoz jutnak
Jó lenne ha azt a szót el felejtenék, hogy korrupció. Mert Magyarországon olyan nincs. Csak lopás van. És a lopás minden formája a törvény szerint büntetendő cselekmény. Még akkor is ha a regnáló kormánynak nevezett bűnöző társaság másként hívja a LOPÁST illetve törvényesítette azt.
Már a németeknek is szemet szúrt, hogy az Orbán Viktorhoz közel állók rendkívüli vagyonokhoz jutnak
A németeknél nehezen esik le a tantusz. Vajon menyit menyit kel lopni az Európai dolgozó adójából a magyar kormány és nyaloncainak, hogy észre vegyék a németek és az Unió mérhetetlen lopást? És be szüntetni az Euro milliárdokat finanszírozót lopásokat.
Sokkoló adatok! Elhúztak mellettünk a románok is, sokkal jobbak ott a fizetések, mint nálunk
Az igazi átlag bér mérce a Budapesti Rákóci út, Kossuth Lajos utca, József körút, és a Lenin körút vagy mit tudom én az új nevét. Ha ezeken az útakon ha valaki végig megy 4 üzletből 3 zárva van. Igaz 70 éves vagyok, de jól emlékszem ezeken az utcákon hömpölygött a vásárló tömeg. Mi van ma? Emberi húgy, szar és klór szag van. A kutya szar hegyekről nem is beszélve. Akkor az átlag bérből az átlag embere is tudtak ott vásárolni. Sajnos volt tapasztalatom többek között pl biztonsági őrként dolgozni 1300 Ft óra bérért dolgozni. 24 - 48 órás beosztásban. Éjjel, nappal, hétvégén, ünnep nap és amikor a munka adó harmadik vagy a jó isten tudja hanyadik alvállalkozó kívánta. két lehetőség volt vagy vállalod vagy kereshetsz más munka helyet. Ezt volt 2018 - ban. Ez van ma is. Na ennyit az átlag óra bérről. Sajnos ma az átlag emberek nem büszkék arra, hogy magyarok. Pedig a Kádár rendszerben az egész kelet Európa irigyelt minket. Ma viszont már mid lenéz minket. Mind azért van mert a mérhetetlen lopás a regnáló kormány és sógor, koma, barátok és nyaloncok pénz év vagon éhsége ide vezetett. több millió ember nem tudja a napi élelmét, rezsijét kifizetni. Az átlag dolgozók annyit sem keresnek, hogy hónaptól hónapig meg éljenek. A fidesz kormány meg öli a magyar nemzetett egy román cigány vezetésével. Itt az ideje magyarok az önkormányzati választásokon van lehetőség a tolvaj fideszeseket el távolítani a hatalomból. A M P is a fidesz kutyájának a kölyke, ezt nem kell elfelejteni. Ébresztő MAGYAROK.
Akarsz hat hónapig várni egy ultrahangra? Akkor irány a szolnoki kórház
Ha kötelező fizetni a - tb-t, és nem tudja biztosítani az ellátást az állami biztosító, úgy fizesse ki a számlát a magán rendelésért az állami társadalom biztosító.
Pedofilsimogatónak nevezte Novákot a DK – Méltatlansági eljárást kezdeményeznek ellene
Mit lehet várni olyan kormány védenceitől akik több száz ember csempészt engedtek szabadon. A börtön büntetésük lejárata elött. Papolnak a pedófiliáró és a gyermek védelemről és a család törvényekről. Az ilyen senki háziak alkotják le züllesztett jogot hazánkban. A kutyámat nem bíznám ezekre az emberi nullákra, nem pedig a törvényeket.
Ingyen vonatozhatnak és buszozhatnak a határon túli magyarok az egész országban
Jó lenne ha valaki el magyarázná, hogy miért magyarabb a határon túli magyarnak avanzsált talán még magyarul sem beszélő emberek. Arról nem beszélve, hogy sem magyarországi állandó lakhatással sem adó kártyával nem rendelkeznek. Soha egyetlen forinttal sem járult az ország költségvetéséhez. Továbbá arról a büdös cigány miért nem konzultál az országgal, hogy mi a véleményük erről? Miért nem azoknak az országon belüli állampolgároknak biztosítanak ingyen utazást akiket szarért és húgyért dolgoztatnak ebben az országban. Ilyen mocskos kormánya még nem volt ennek az országnak.
Nyugdíjasok rohanták le a Lidl-t, kő kövön nem maradt utánuk
Minél kevesebb lesz az egyszámjegyű orbáni infláció, nálunk is kitörhet az éhség lázadás. Nem lehetetlen, hogy betámadják a "középkorú és idős emberekből álló hordák a multik által üzemeltetett botokat. Az sem lehetetlen, hogy a bérből élő kis keresetűek is csatlakoznak a fent említett és a délhír által lenézett emberekhez. A horda elnevezés a tolvaj regnáló senkiházi politikai elittett lehetne azonosítani. Úgy Szerbiában mint Magyarországon.
Megszületett Orbán Viktor hatodik unokája, Zsigmond Viktor
@Clavigo: Lehet, hogy a gazsi apja is elleni fog. Mivel napról napra nő a hasa.
Elindult Orbánék nagy terve: Százmilliókat költenek a külföldön élő magyarok hazacsábítására
Talán még az itthon maradt embereket kellene meg fizetni, hogy ne menjenek külföldre dolgozni. Aki kint megtalálta számítását azt nem lehet haza csábitani. Mert valószínű, hogy már nem hisznek a fidesz mesékben. Ha én 20 évvel fiatalabb lennék biztos kaland vágyból itt hagynám ezt a hazug nép nyúzó élhetetlen országot.
Közeleg az összeomlás – Lehet, hogy nem bírja ki a költségvetés a novemberi nyugdíjemelést
Sajnos nem csak a nyugdíj kassza üres, hanem az egészség kassza is üres, Talán el lehetne gondolkodni azon, hogy minél előbb önálló független pénztárak legyenek. Ne a költségvetés rendelkezzen az ide levont és befizetett pénzekkel. Mert mint látjuk sajnos a lopások és a hozzá nem értés miatt üres mind a két kassza. Ezért kritikán aluli az egészségügyi ellátás és a nyugdíj ellátás is.
Orbánéktól minden határon túli magyar gyerek 100 ezer forintot kap
@Aki Én: Csak a szavazatokért minden pénzt képes megadni orbán. A határon túliak Csak magyarul beszélő sok esetben még magyarul sem beszélő szavazók. Mondhatnám - haszon lesők. Azok nem magyarok mivel már születésüktől ott az adott országban élnek és nem magyar álampolgárok - csak a fidesz szerint.
Orbán Viktort kikelt magából a közrádióban: "Ami sok, az sok"
Nem a múltik árraíval van baj. Hanem amit az Európai Unió Magyarország fel zárkoztatására adtak és azt a fidesz és a tolvaj banda az utolsó centig el loptak. Nos az a baj. Ezért nincs Európai - még átlag jövedelem sem Magyarországon. A fidesz maga gerjeszti az inflációt a beteges háborús képzelt mániájával. Egész Európában csak a fidesz nél van háborús helyzet.
Ismét kötelező lesz a boltoknak kitenniük a bejáratnál, hogy az Orbán-kormánynak köszönhetjük az új akciókat – Itt az új Rogán-tacepao!
Az hiszi ez a népnyúzó fidesz banda, hogy a 610 Ft - ós benzin árat nem fogja beépíteni a múlti az árakba. A benzin kutaknál az ellenzéknek kellene ki plakátozni, hogy a népnyúzó fidesz kormánynak köszönhetjük Európa legdrágább üzemanyag árát.
„A kormány ellopja a bankszámlákat is” – erre készülhet legközelebb a Fidesz
Mi ez a 3000 milliárd magán nyugdíjhoz képest. Azt is egy toll vonással e lopták. Igértek fűt fát de egy fillért sem kaptak a meglopott emberek. Az teszi jól aki kiveszi a tetves bankokból a megtakarításait.
Ürességtől konganak a NER balatoni hoteljei
Nem baj, majd a fidesz soron kívül ad nekik vissza nem térítéses támogatást ad az adó fizetők pénzéből.