Lázár Jánost kérdezte a szokásos csütörtöki Kormányinfón a Magyar Nemzet a fideszes Farkas Flórián parlamenti bizottsági tagságának megszűnéséről.

A miniszter azt mondta, bizottsági tagcserék heti rendszerességgel fordulnak elő, az elmúlt 25 év parlamenti gyakorlatában pedig nem számít kirívó esetnek, ha egy képviselő nem vesz részt aktívan egy bizottság munkájában. A lap újságírója ezt követően azt kérdezte, hogy

a munkaalapú társadalmat hirdető kormány miért nem szankcionálja ezt?

Lázár János erre válaszul arra szólította a kérdezőt, hogy

ne cigányozzon, majd kijelentette, Farkas Flórián elvégezte a rábízott munkát.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Anyádnak szólogaássál be ő a munkaadód te patkány.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
aremy
@nemjoezigy: a munka őket nem nemesíti de az ellopott milliárdok azok nagyon.kiváncsi vagyok hogy hány ss es muftinak van már kutya bőre.
Cicamama55
@F_Viktor: Én arra utaltam, hogy a legtöbbjük: 1. eleve értelmesen nem tud beszélni, 2. tájékozatlanok, 3. Szövegértési gondjaik vannak. Nem is palástolják,-hisz csak szavazni járnak be- hogy ők csak a szavazógép nyomogatására alkalmasak, s a politika addig érdekli őket, míg a saját zsebük megtelik...Kevés akad közülük, aki szembe mer állni az emberekkel, s kérdéseikre egyáltalán válaszolni képes... Matolcsi sehol nincs Lázárhoz viszonyítva! Ő az egyik legértelmetlenebb embere a kormánynak. Szövegértési problémákkal küszködik, miközben marha értelmesnek próbálja magát beállítani. Kevés politikus beszédét tudom hosszabb időn át követni, Lázár János, Kövér László és Áder Jánost mellett pár jobbikos, 1-2 PM, LMP ...S ennyi. Biztos nem szimpi ez itt, de ez van.
TASzSz
Jani! Nem mondta senki hogy CIGÁNY vagy!!!
Aki Én
Ne cigányozzon, azt csak az általa kitüntetett Bayernek szabad.
volvós
@Aki Én: 10:19
Ennek a féregbayer-nak is addig lehet, amig szabolcsiak egy
csoportja meg nem találja, és kiheréli érzéstelenítés nélkül...:-)))
papa.49
@volvós: Úgy látszik a múltkori ,,figyelmeztetés,, nem hatott, jön a következő fok, úgy jár mint a csintalan, ha sokat csintalankodik!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok