Magyarország és Lengyelország "kulturális ellenforradalmat" szorgalmaz, míg Luxemburg Magyarország kizárását követeli az EU-ból - jegyzi meg egyebek közt Lubos Palata, a szerző. "Mint egy távoli ufó úgy lebeg mindenek felett a cseh és a magyar miniszterelnök, Bohuslav Sobotka és Orbán Viktor javaslata a közös európai hadseregről. Bár a javaslatot kevesen ellenzik, de még kisebb azon államok száma, amelyek készek belátható időn belül ezt megvalósítani" - írja Palata. Megjegyzi, hogy sok európai politikus jelenleg a saját túléléséért is küzd. "Magyarországon és Lengyelországban olyan helyzet kezd kialakulni, amely ezekben az országokban a demokrácia fennmaradását veszélyezteti. Annak elfogadása pedig, hogy Orbán Viktor kormányfő, akit a politikai vég egyáltalán nem veszélyeztet, átvenné az EU-ban a kezdeményezések irányítását, a többiek számára rémálom" - állítja a cseh napilap szerzője. A magyar és a lengyel politikusok, de részben a cseh és a szlovák politikusok is, az Európai Unió...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bringás
@bra048: De nem azok, amelyek a Miniszterelnök Úrral kapcsolatosak!
Kossuth óta az első elhivatott államférfi!
dr. prédikátor
@Bringás: Már megint rátapadtál a viktor szopkin végbelére???Pióca vagy!!!
Kamcsatka
@Bringás: Bringás, mikor lesz már egy jó kis CÖFÖS vonulás? Nem hiszem el, hogy a lopott milliárdokból a népszavazás előtt ne tudnátok összehozni egy gecitalálkozót.
Bringás
@Kamcsatka: Hidd el, nem tudom! Ha hívnak, megye
anka
Ki az a barom akinek ilyen az eszébe jut?
Még hogy egy pávatáncos idióta vezesse Európát?
- csak stadionokból állna az egész földrész...:D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.