Mint megírtuk: ma délután megverték G. Fodor Gábort egy III. kerületi pláza mélygarázsában.

Most maga az érintett is megszólalt az általa főszerkesztett 888.hu hasábjain.

G. Fodor azt nem tisztázza a posztban, hogy politikai tevékenysége miatt kapott-e, vagy esetleg valamilyen közlekedési-parkolási vita áldozata lett. Ezt írja az incidensről:

Ma délután egy ruhásszekrény méretű izomagy belém kötött az Eurocenter parkolójában. Olyan agresszív volt, akárcsak az autója. Egy hatalmas, szürke mercédeszes proletár burzsoá véleményét ismerhettem meg.

A szükséges lépéseket megtettem, de ilyenkor mégiscsak sok minden jár az ember fejében. Keresi a választ a miértekre. Hogy fordulhat elő ilyen.

Mégis mindaz, ami történt, nem eltántorít, hanem megerősít abban, hogy mi itt a 888-nál jó úton járunk. Az a küldetésünk, hogy egyenesen beszéljünk.

Ennél sokkal nagyobb áldozatot is vállalnék azért, hogy kimondjam az igazságot.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@Warlord: Lehet hogy az elfűrészelt óriás lefejelte a lengő ajtót))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Ha ezt a kotonszökevényt egy ,,izomagyú,, rendesen pofán bassza még mindig egy irányba repülne!!!
eugen4402
@papa.49: Eddig úgy tudtam, hogy akit összevertek, azt szirénázva viszik el hordágyon, vagy ráadnak egy hullazsákot, amit másik autóban visznek el a helyszínről a proszektúrára. Ha az áldozat saját lábán távozik, akkor nem "összeverték", legfeljebb "tettleg bántalmazták", de ugye így sokkal jobban hangzik.
nemsemmi2
Megértem a 'ruhásszekrényt', hogy nem verte agyon. Egy sz...rcsomót hiába ver szét az ember mégis csak ő lesz mocskos tőle. Azon csodálkozom, hogy egyáltalán volt gusztusa megérinteni.
papa.49
@eugen4402: Ahogy mondtam ha rendesen ,,összeverték,, volna nem saját lábán távozik a helyszínről, minimum viszik, ez max. kapott egy maflást,oszt. jónapot!!!
simmering73
Látszik nem kaptál eleget.Ami késik nem múlik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.