A Magyar Kétfarkú Kutya Párt gyorsan reagált az új kormányzati plakátokra és elővette a csodafegyverét, a savköpő menyétet!

Így trollkodják szét az új népszavazásos plakátot

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
@Eriksson: igazad van mind a 33 milliót...és természetesen a kormány is átutalhatta volna azt a pár milliárdot... ha nem pár tíz milliárdot...vagy azért velük szemben nem vagy ennyire kritikus?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eriksson
Ezek a kétfarkúak a plakátolási költségeket inkább átutalták volna az éhező gyerekek javára, az oktatás reformjára, az Eü létesítmények korszerűsítésére, további stadionok építésére, stb...
De az igaz hazafiak sosem tudtak fontossági sorrendben gondolkodni.
bundi
@Eriksson: igazad van mind a 33 milliót...és természetesen a kormány is átutalhatta volna azt a pár milliárdot... ha nem pár tíz milliárdot...vagy azért velük szemben nem vagy ennyire kritikus?
Bringás
Na libbantak, lehet erőlködni, de ebből csak a magyarság és Orbán fog jól kijönni!
Az ilyen nyíltan magyarelleneseket azért ideje lenne már a börtönbe vágni a védenceik közé!
Béla333
@Eriksson: 11.53
Azért az a 8-10 milliárd amit a kormány az adóforintjainkból arra költ, hogy meggyőzzön bennünket, az nem is olyan kevés! Sőt!
bundi
@Eriksson: igazad van...de amit ők elhasználnak azt direkt erre adományozták a népek...ellenben a nagy viktorék uszítókampányát te direktben finanszíroztad?...de a kérdés még mindig nyitott...velük szemben miért nem vagy ennyire kritikus?...
Eriksson
@Béla333: Engem nem győzött meg a kétfarkú plakát legfeljebb arról, hogy vannak akiknek az ilyen óvodás stílus jön be.
bundi
@Bringás: ok...tehát megjött a főokos...légyszi mond mr meg miért is olyan fontos ez a gyűlöletkampány?...évente 30-40 ezerrel fogy a magyar csak természetesen...és a kivándorlásról nem is beszéltünk...és most oda akarnak küldeni 1293 embert akinek felül kell vizsgálni a kérelmét...és még pénzt is adnak érte ha befogadjátok őket kb havi 100 eurót az uniótól
estiujsag.hu/kulfold/hatalmas-biznisz-a-menekultek-befogadasa-az-unio-rengeteg-penzt-ad-erre
...és emiatt tiltakoztok, miközben pont arról a környékról akartok betelepíteni embereket akik ráadásul még 10 000 dollárjába is kerülnek fejenként az adófizetőknek...ugyanis a 300 000 dolláros kötvényből a jutalékot leveszik az orbán strómanjai és nektek ezt a pénzt 5 év múlva kamatokkal együtt és a jutalék összegét is vissza kell fizetnetek...mondd normáliusak vagytok?...
Eriksson
@bundi: Sajnálom, hogy nem tudok a vicceskedéseden nevetni. Meg ezen a kétfarkú csimm-bumm cirkuszon sem.
bundi
@Eriksson: ez nem vicceskedés...lehet szarkasztikus gúnynak nevezni...de gondolkozz pl: évente kb 30-40 ezerrel fogy a magyar kivándorlás nélköl, évente eltűnik egy békéscsaba vagy szeged, eger a térképről...és ti egyszeri 1293 ember miatt aggódtok?...
Aki Én
@Eriksson: Azért költ a kétfarkú ennyit, hogy a magadfajta is rájöjjön a nyilvánvaló átbaszásra. De a jelek szerint ez is kevés hozzá.
bundi
@Eriksson: dobj egy válszt...miért nem a kormány pénzszórása csípi a szemed?...
A kerékpáros bekaphatja
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Kovács Gizella
@Aki Én: Na ez kidobott pénz :D ( 12,16-ra :)
Eriksson
@bundi: Hogy mikor mi csípi, az az én dolgom. S különben is rátok szórja a pénzt, mert én magamtól is tudom, mi a jó nekem.
karma1
@bundi: @Aki Én: Nem latjatok mar vegre, hogy teljesen mindegy, mint mondotok, mit irtok, mit linkeltek be, ez meg azt sem olvassa, Mit elegge egyertelmuen belinkelt Kovacs Gizella a 12.03-as hsz-eben...

Tehat orban BARMIT megtehet , az egybites trollok, savasbacsik, kezcsokos nenikek siman beszopnak tole minden, akar a sajat magaval is szembemeno intezkedeset.
Az egyik oldalon orban sulyos milliardokat kolt el olyan kozpenzbol erre a tetves szavazasra, amibol vagy az oktatasba, vagy az egeszsegugybe lehetne visszaforgatni. (Tudom, orbannak egyike sem erdeke: az oktatasbol jo hulye evjaratok jonnek ki, a rossz egeszsegugyi ellatastol pedig a nyugdijasok evekkel, evtizedekkel korabban meghalnak, tehat meg lehet sporolni rajtuk a nyugdijat.)
Most tehat megteheti, hogy 1294 ember betelepitese miatt szavaztat (de mar ezert sem, mert NEM akarjak betelepiteni oket), viszont Afrikaban olcso munkaeroert vernyakol, akiket Ma.o.ra akar betelepiteni.
Ilyenkor egy Eriksson siman elsuttyan a tenyek mellett, sot, ha kell, megmagyarazza, hogy vajon miert is tesz igy orbannak az eppen mukodo enje...\
Ugyhogy ha lealltok ilyenekkel targyalni, csak a sajat draga idotoket vesztegetitek a semmire, a senkire...
Vitatkozni csak ertelmes, belato emberekkel lehet meg akkor is, ha a masik taborban van.
Eriksson
@Aki Én: Nekem meg van a magamhoz való eszem, csak nehogy késő legyen mire a magadfajtának is megjön.
bundi
@karma1: ok értem én...de még is mit kellene tennem hajtsam le a fejem és sunnyogjak el?...ha az ellenzék ennyi magaslabdát kihagy...mire gondoljak?...egyébként ma van egy kis időm, ...talán erre is használhatom...nem?
bundi
@Eriksson: rám nem szórja...én no-go zónában élek...csak bassza a csőröm a sötétség ami nálatok a gödör fenekén elterjedt...
Aki Én
@Eriksson: 12:41 Na az megvan... egy cseppel sem több.
Eriksson
@bundi: Nem baj csillagom. Örülj neki, hogy te a gödör tetején élsz. Engem meg hagyj békén.
bundi
@Eriksson: nem hagylak, és nem a tetején élek hanem máshol...csak a családom az ismerőseim élnek ott...és zavar hogy ilyen hülyeség miatt ilyen patáliát csaptok...ha a valős számokat nézed évente kb 60 000-el fogy a lakosság és ti 1293 ember kérelmének elbírálása miatt országos gyűlöletkampányt indítotok 8-10 milliárdos adóbefizetésből...aztán számon kéred, hogy a kutyák a dirrekt erre kapott pénzt miért nem az oktatásra vagy az egészségügyre költötték, miközben ti az oktatásra nyugdíjra egészségügyre kapott pénzt veritek el erre...comprende?...
bundi
@Eriksson: igazán nem értem most ezzel mit is akarsz mondani...hogy egyesek több gyereket nevelnek vagy vállalnak?...miért neked csalánnal csapkodják a segged, ha egynél több gyereket akarsz?...50-100 éve még magyarországon is természetes volt a 3-4 gyerek a családban...most az arabok miatt nem szültök?...vagy ezzel most mit akarsz mondani?
eszegfu
A Kétfarku Kutyapárt kampányára az emberek a MÁR LEADÓZOTT, nettó pénzükből adtak és NEM VOLT KÖTELEZŐ, igy gyült össze 30 millió. Ezzel szemben a kormány az okt. 2-i szavazásra a semmiről elkülönitett több 10 milliárdot, ezt viszont minden ember kötelező adójából finanszirozta. "Csak" ennyi a különbség! Persze, oda lehetett volna adni az egészségügynek is ezt a 30 milliót, de mit segitene rajta, ha a 2016. évre 80 milliárdos MEGTAKARITÁSSAL kellett tervet készitenie az OEP igazgatójának?! Én is rohadtul unom a stadion témát...de akkor is megkérdezem: a 168,6 milliárdos épitkezési és felujitási "projektre" ez sem tulzás?!
Eriksson
@bundi: Tényleg nem értettél. Az első két kép az ideális családokat mutatja, mindkettőt a maga helyén. Aztán valakiknek nem tetszett ez a klasszikus felállás, be kellett kavarni egy háborús konfliktust és elindítani a népvándorlást, melynek leple alatt egyre több a nem menekült erőszakos betolakodó.
S nem kell sok idő,hogy elérkezzünk arra a pontra, ahol európai fehér embert már csak rezervátumokban, vagy múzeumi kiállítottként lehet feltalálni.
Bringás
Csinálja csak a sok senkiházi, a magyarok tudják, hogy a NEM a valódi és hazafi szavazat!
bundi
@Eriksson: öööö...emlékszem valami olyasmire is, hogy kb 100 éve mi is történt ...amikor is magyar migránsok tömegei lepték el az egyesült államokat...gondolom a te logikáddal rengeteg magyar terrorista is ment oda...nem?...és ott az erőszakos betolakodó magyarok...nem sok idő alatt rezervátumokba kényszerítette az ottani népeket...erre gondolsz?...vagy az 56-utáni migránshullámra?...már ha példáknál tartunk...vagy te úgy érzed hogy az a másfél milliőnyi menekült nem akar beillaszkedni...és rezervátumba kényszeríti európa 6-700 milliőnyi lakosságát?...vagy az országotokban az az 1293 ember felborítja az államrendet és múzeumba zár titeket?...vagy most miról is beszélsz?...
Eriksson
@bundi: Te, engem ez a felsorolás semmilyen szempontból nem érint és nem is érdekel. Az ilyesmit csak az hozza fel érvként, aki így, vagy úgy, átmeneti szállásnak tekintette, tekinti az ilyen gondolkodásúak miatt apróra zsugorodott Magyarországot, pláne ha még ez is nagy falatnak számít egyeseknek.
Eriksson
@bundi: Ez csak a média egyik felének a propagandája. A másik fele egészen mást mutat.
Köszönöm a beszélgetést.
bundi
@Eriksson: szívesen...de mit mutat a másik fele?
karma1
@bundi: Megertelek es elfogadom azt, hogy megprobalsz megmagyarazni valami teljesen nyilvanvalot olyannak, aki annyira csokonyosen ragaszkodik a partja altal lekozlendo propagandahoz, hogy o az a valaki, akit orban majd az elsok kozott aldozhat be, akarmit megtehet vele is meg a hozza hasonlokkal...
Javaslom, hogy inkabb toltsd az idodet igazi feltoltodessel, mert Erikssonbol arad a negativizmus, a buta csokonyosseg, ami nem vezet sehova sem.
Probald meg kikuszobolni az eletedbol az ilyen negativ alakokat, akik csak siman elveszik az energiadat, a Tiedet, es meg par kommenteloet is, akik hasonloan latjak a vilagot, mint mi.
En mar nem gyozkodok senkit, mindenkinek a maga utjat kell vegigjarnia,: neki az lesz a sorsa, hogy kivalo agyutoltelek lesz belole, aki dalolva megy a vezirert akar a halalba is. Mindig is voltak ilyen loszemuvegesek a tortenelemben, toluk/miattuk fordult lassabban a tortenelem.
Van egy jopofa ujzelandi mondas: A szomjas lovat le lehet vinni a patakra inni, megmutatni neki, hogy hol a friss viz, de INNI NEM LEHET HELYETTE!
Ha a lo olyan hulye, hogy az orra elott levo friss vizbol nem iszik, akkor szomjan fog dogleni: ez a sorsa!
Lesz egy pont, amikor minden, jelenleg itt trollkodo "masik oldali" kommentelo felismeri, hogy eddig rossz uton jart, de akkor mar keso lesz.
Tudod, az okos ember a mas karan tanul. nem megy bele hulyesegekbe, de a hulye a sajatjan sem, hanem folyton ugyanazokba a hibakba esik bele.
Ugyis mondhatjuk, hogy ez a "karmaja", ezen kene javitania (hogy ne eshessen bele mindig ugyanazokba a hibakba), dehat nem tanul.
Elvezd az eletedet, elj boldogul, es probald meg kikuszobolni az ilyen tipusu embereket az eletedbol.
Maglatod, klasszisokkal jobb lesz Neked...:o))
bundi
@karma1: jópáran most épp a viktort szapulják a régiek közül...kiscit vagy jobban megváltoztatott névvel...de lehet igazad van...
justhpeter
Lehet mindenről beszélni, de ettől még a kétfarkúaknak igazuk van.
kerékpáros bekaphatod
@Bringás: Te! Figyejjé mán!
Hol is hagytuk abba tegnap?

Így kicsivel lassabban tudok neked válaszolgatni, TE kis kitiltatós BÉRTROLLNOK nyalógép, de nekem van időm.
Hasonlítok a terminátorra, mindíg "VISSZATÉREK"!

(„Biciklis, hiába tiltattál ki, azért azt ne feledd, hogy a feladatod mára sem változott!”)
Desischado
@kerékpáros bekaphatod: Bravó, jól tolod!
A Kétfarkúak meg szellemesek, kitartóak, és tisztességesek! Hajrá, fiúk!
Bringás
@kerékpáros bekaphatod: Kulka féle betegségben szenvedsz látom! A fogyi az gyogyi! :-))))))))))))))))))
kerékpáros bekaphatod
@Bringás: Nem értem, miért emlegeted nekem állandóan Kulkát? Bejött neked?

(„Biciklis, hiába tiltattál ki, a feladatod mára sem változott!”)
aremy
@Eriksson: de mi az te nagyon nemzetes?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.