Az Együtt – a Korszakváltók Pártja arra szólította fel a kormányt, hogy ne terjesszen rémhíreket az önkormányzatokban és ne fenyegesse a rossz anyagi helyzetű embereket.

Szigetvári Viktor pártelnök a témában csütörtöki, pápai sajtótájékoztatója után telefonon az MTI-nek azt mondta: kormánypárti politikusok az elmúlt napokban Gödöllőtől Csepelen át Szegedig több helyen is "rémhíreket terjesztenek az önkormányzatokban". "A kormánypárt azt hazudja", hogy ha a népszavazás kimenetele kedvezőtlen lesz számukra, akkor az veszélyezteti a szociális bérlakásokban élőket, mert migránsokat telepíthetnek a helyükre – fogalmazott a politikus, aki a Modern Magyarország Mozgalommal (MoMa) és a Párbeszéd Magyarországért párttal közösen szervezett kampányuk során Pápán vett részt egy rendezvényen.

Szigetvári Viktor szerint a "hazugságkampány" tovább rombolja az ország nemzetközi kapcsolatait. Szégyennek nevezte, hogy az Egyesült Királyságnak tiltakoznia kell amiatt, hogy egy magyar kormányzati kiadvány "hazudik Londonról, hazudik Nagy-Britannia közbiztonságáról", amikor azt állítja, hogy a brit fővárosban úgynevezett no-go zónák jöttek létre, ahová a rendfenntartók erők sem merészkednek be. Magyarországnak az lenne az érdeke, hogy a Brexit után jó kapcsolatokat ápoljunk az unióból távozó Egyesült Királysággal – jelentette ki.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.