Tudta? Azok utálják a legjobban a menekülteket, akik még nem találkoztak velük. Lázár János városát ellepték a kétfarkúsok.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
"..ezt a rengeteg pénzt, amiből felállíthattak volna száz regisztrációs pontot"

Micsodaaa? Mi az anyádat csináltál volna a száz regisztrációs ponton vadember? A mai napig eresztenéd be őket milliószámra az eldobált papírjaikkal és nem oldottál volna meg semmit te ökör.

"Ha kicsit kevésbé lenne gerinctelen és gátlástalan ez a kormány, akkor most tudnánk, hogy ki van itt Európában"

Te ostoba tyúkagyú, most is tudjuk kik jöttek milliószámra: iszlám neveltetésű arab dezertőr fiatalik akik azért jöttek hogy elfoglalják az otthonodat, a hazádat. A regisztrációval mit tudtál volna meg róluk, hogy nem kétmillióan jöttek hanem 2 125 412- en? Papirok nélkül érkezve? Engedély nélkül betódulva? Útlevél nélkül, vízum nélkül?

Amikor a menekültek megérkeztek. .nem csináltunk mást, mint hogy odahúztunk eléjük egy szögesdrót-kerítést, mindenféle átengedés nélkül.

Pontosan ezt kell tenni.

"..át akartak jönni a kerítésen" – mondja Attila.

Hát ne akarjanak átjönni a kerítésen, hogy a rosseb egye meg őket meg téged is, milyen alapon akarod beengedni őket százmilliószámra, gyerekagyú? Kutyákat elengedni és tűz.

Semmit nem ér a kampányotok ha valójában a ránkrontó horda érdekében kampányoltok és nem Európa érdekeit tartjátok szem előtt.
varrólány
Ez a plakátolási mánia hülyeség minden féle oldalról nézve. Sok pénzbe van ,elcsúfítják a városokat , és ha egyik párt elkezdi mindig van követője .
Remélem választás után olyan lelkesen fogják leszedegetni mint ahogy felrakták vagy majd az idő leszaggatja . Vagy majd akkor szedik le ha véget ér a migráció . Na ez ami végtelen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.