A Magyar Időkben megjelent kormányhirdetésekben nem volt elég jól látható, hogy a kormány fizetett értük, ezért sérültek a népszavazás tisztaságára vonatkozó alapelvek - mondta ki a Kúria.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Szarul is néz ki az utakon az, hogy az uniós pénzből épült úton, az uniós pénzből készült téren az uniós pénzből felújított iskola mellett ott a tábla, hogy "üzenjük Brüsszelnek".
Valami olyan mint szart találni az ebédlőasztalon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@Horizont: Egy úrinő minden körülmények között úrinő.
lampa laz
@Horizont: én 1 vidéki úrilány vagyok, a gyerekszobám ablaka a tyúkolra nézett, amellett + a ganyédomb volt... hiába no, akkor még nem volt pasapark. Az sem mondanám finom dolognak ahogy ezek a trógerek bánnak velünk., mert ezt már csak köpni lehet.
Eriksson
@Horizont: A helyzet ugyanaz. Azt szokás mondani, hogy egy úr, a pokolban is úr.
Kutyuska
@Horizont: Bayer Zsolt ocsmány plakáttal üzent azoknak, akik nem mennek el szavazni Most beszédtéma rovatban, itt láthatod, milyen az, amikor az úriember úriember marad minden körülmények között.
Béla333
Na és? Majd jönnek a jogászok és majd a választások után néhány nappal kijavítják, amit kell!
Oszt jó napot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.