Angela Merkel német kancellár pártja, a Fidesszel is egy európai pártcsaládba tartozó CDU politikusai egytől egyig úgy nyilatkoztak, hogy a kvótanépszavazás komoly vereség Orbánéknak. A bajor CSU viszont Orbánék érvelését visszhangozza.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
A Brexit népszavazásnál mennyi volt az igenek-nemek aránya? Úgy emlékszem, nagyon szoros volt és Cameron már másnap lemondott. Sőt, szedelőzködött a miniszterelnököt megillető palotából... Minden elismerés a döntéséért. Itt nálunk ilyen nem történhet meg. ...és még azt mondják a szocialisták ragaszkodnak a hatalomhoz. Pedig, orbánnál jobban senki!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
farkas
Csúsztatás a nem résztvevőket "igen"-nek beállítani. A "nem" gyózött a résztvevőknék 98% arányban. Ez nem kötelezi a következő kormányt semmire- ennyi. A politikai következtetés pedig nagy többségű vélemény nyilvánítótól az, hogy "nem".
farkas
A többség nem mondott sem nemet sem igent. De aki elment, annak a többsége nemet mondott. Aki meg nem mondott véleményt az nem mondott igent. És ki tudja, hogy aki nem szavazott, annak mi a véleménye.Van-e véleménye egyáltalán?
papa.49
Van véleménye EZÉRT NEM MENT EL,- egy bárgyú hülye által feltett okafogyott kérdésre amire nem is lehetett jó választ adni -szavazni!!!
Tessék egyszerűen pontosan megfogalmazott kérdést feltenni, valós létező kérdést arra fog választ kapni, de NEM IS KÍVÁNCSI IGAZÁN A NÉP VÁLASZÁRA, csak fújja a háborodott agyszüleményeit folyamatosan!!!
Ördögvadász
A Brexit tétje más volt.
Orbán a magyar nép érdekeit képviseli.
Ferkel a nemzete ellen dolgozik, az Isten kiválasztott népe jószolgájaként!
Csak ennyi a külömbség.
farkas
Aki nem megy el szavazni, az nem vélemény, hanem semmi. A tartózkodás nem ellenszavazat, hanem kimaradás a vélemény nyilvánításból. A vélemény az vagy igen, vagy nem. Kimondva. A többi sumák csúsztatás :-)
farkas
"Aki nincs velem, az ellenem van" szúk definició a szövetségre. Tág értelmezés: Aki nincs ellenem, az velem van. Orbán mondhatja, hogy aki nem szavazott "Igen"-nel, az mind vele van, még ha távol maradt is. Fletó is erre apellál. Cirkusz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.