Nehezen átlátható kapcsolati háló épült ki mára az Orbán-család körül közel-keleti, török és más, Európán kívüli országokban élő, vagy onnan származó üzletemberekből. A tényleges üzletekből csak annyi látszik, hogy a miniszterelnök környezetéhez köthető cégek időnként közös ingatlanügyletekben vesznek részt ezen üzleti körök egyes tagjaival. Az viszont bizonyos, hogy a Bahreinben a helyi konzul kíséretében egy kormányszervnél magánlátogatást tevő Orbán Ráhel és Tiborcz István központi figurái ennek a kapcsolatrendszernek.

Forrás: atlatszo.hu
Feltöltő: Warlord
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
...ÉS EZEK MIND KERESZTÉNYEK!!!-az orsos pedig egy echte magyar rendszerváltó és ezt mind néhány év alatt tolhatta össze A MAGYAR NÉPPÁRTJÁVAL!!!DDD
Béla333
Egy nagy boldog maffiacsalád az egész!
Aki Én
@Verőce: Mondanám, hogy olvasd el ezt az írást, de úgysem értenéd. Pedig ez az egyik fő oka annak, hogy az emberek nem szavaznak orbánék érdekeinek megfelelően. Ezt a családi-maffia államot nem szeretnénk még jobban erősíteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.