DK: a kormányfő javaslata olyan, mint a vőlegény a nászéjszakán szerszám nélkül. Az EP-képviselő közleményében azt írja: Orbán Viktor megpróbálta átverni Magyarországot az október 2-i népszavazáson, de ez a DK bojkottjának és ellenzék összefogásának köszönhetően nem sikerült. A mostani alaptörvény módosításával azokat veri át, akik akkor hittek neki, a kormányfő a népszavazás előtt elárulta Magyarországot, most pedig elárulta a jobboldalt - jelentette ki. A benyújtott indítvány ugyanis a hatályos magyar és európai jogszabályok puszta átszerkesztése, vagyis szemfényvesztés - összegezte a politikus. Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn terjesztette be az Országgyűlésnek az alaptörvény módosítását kezdeményező javaslatát, amely tiltaná külföldiek Magyarországra telepítését az erre vonatkozó hatályos magyar eljárásrend megkerülésével - derül ki a parlament honlapjáról.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Fogsz még ezekért felelni viktorka, a
N É P B Í R Ó S Á G elött...
( lásd Nikolae Ceausescu 1989...)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Sőt az átverés a viktor szopkin születésénél kezdődött!!!,meg se kellett volna születnie!!!
quadrocopter
@dr. prédikátor: A bábát már kiátkoztam ezért, a szülésze meg öngyilkos lett - ezért!
volvós
Fogsz még ezekért felelni viktorka, a
N É P B Í R Ó S Á G elött...
( lásd Nikolae Ceausescu 1989...)
cs.n.
Úgy terjesztette be, hogy ott se volt. Menekült a gyáva. Tényleg, orbánpártiak, ezt mivel magyarázzátok? Van ez az überfontos módosítás, erre a vezérnek hirtelen fontosabb lesz egy edzést megnézni. Mi erre a logikus magyarázat, hogy hirtelen leszarja, amin eddig lovagolt? Bocsika, nekem rohannom kell Rigába, majd megoldjátok. Most komolyan, milyen felelős vezetőnek tartja ez magát? Ezek után még van bőr a képén, hogy elvárja, komolyan kell venni a hablatyát?
colibri
@cs.n.: Überfontos a tákolmány módosítás, de a foci mindenek felett áll. A módosító javaslat megvédését átadta Kósának, az már rekedtségig kiabál a parlamenti ülésen, hogy a hangzavart is túlharsogja orbán hülyeségével. Egyébként a népszavazás győzelmének a kihírdetése után már a kvótaelosztás lehetetlenségéről beszélt orbán.
Pálinkafőző Rézüst
Nemcsak átveri, de ki is rabolja Magyarországot és népét ez a...kis...g...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.