Kuruzslás vádjával állt bíróság elé egy kereskedelmi tévékből is ismert gyógyító, aki rákkutatóként szerepelve saját rákellenes szerét is népszerűsítette. Utóbbi miatt már kapott súlyos versenyhivatali büntetést, de a Mosonmagyaróvári Járásbíróságon most arról fognak dönteni, vajon valóban tudatosan hazudta-e magát humán orvosnak, és írt elő a hozzá forduló betegeknek invazív kezelést, miközben csak állatorvosi diplomája van. Az eljárás hátterében üzleti vita is felsejlik.

Forrás: Abcúg
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Mi a különbség kuruzslás és orvoslás között? - csak egy pöcsétes papír.
eszegfu
Tapasztalatból tudom, hogy egy daganatos beteg a gyógyulás reményében mindent megtesz. Azért annak "gyanusnak" kellett volna lennie, hogy egy M.o.-n rendelő orvos "találmányát", a teakeveréket miért nem lehet belföldön megvásárolni?! Itélkezni a biróság dolga, de az én véleményem szerint szándékos félrevezetésről van szó. Állatorvosként embereket "gyógyitani", a M.o-on még étrendkiegészitőként sem jegyzett teakeveréket árulni és eleve a névjegyen olyan hangzatos cimek feltüntetése, a könyvében levezetett kurák, mind a tudatos megtévesztésről szólnak.
magyarbakancs
@eszegfu: Mikkor csoda krémet, kapszulát, ember látok azonnal beindul nálam az elutasítás és a kétely.
Igen a reménykedés a leg nagyom vámszedő.
Mert evvel a hittel vissza élnek sokan.
eszegfu
@magyarbakancs: Az én férjem is daganatban halt meg 2 hónap alatt. Mi is rohangáltunk a "csodatevőkhöz", ő bizott benne, én ugyan nem... csak arra gondoltam: egy teakeverék (melynek összetétele szerepelt a dobozon: sokféle gyógynövényből állt, melyeket kb. ismertem) ártani, nem árthat, de legalább ő reménykedhet. Az eszemmel felfogtam (a leletei alapján), hogy nincs semmi remény... és mégis egy kicsit bizakodóvá váltam...
A cikkben szereplő ember is pont a "leggyengébbeket" csapta be.(
magyarbakancs
@eszegfu: Őszinte részvétem a férjed halálával kapcsolatban.
Munkám során rengeteg tragédiával találkoztam.
Rengeteg olyan reménykedéssel, találkoztam, amin te és tisztelt családod ment át.
Meg mondtam a hozzátartozónak, ha kérdezte, hogy mi a kilátás, hogy nincs remény.
Meg értem olyat is, hogy nekem estek, ha őszinte voltam.
Nehéz ezt kezelni és bármit is mondani a hozzátartozónak.
Főlökött
Nézzük a másik oldalt is. Kereskedelmi tv.-ben nyomatnak, akármilyen karikával is, egy ilyen jellegű műsort. Ők nem felelősek a sugárzott tartalomért ? Dehogynem ! Tsok NMHH-nak.
Mostantól még külön pénzt is szeretnének mindezért a tv-sek. Olyan édesek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.