A miniszterelnök szerint a kormány célja megállapodást kötni a versenyképességről a gazdasági szereplőkkel.meg kell egyezni a magángazdaság szereplőivel. Hozzátette: a kormány olyan megállapodást akar kötni velük, amelynek fontos eleme a szakképzés iránya, a bérpolitika, az adórendszer, de kulcskérdés a fiatalok jövője, az oktatás is – mutatott rá a miniszterelnök. A versenyképességgel tényleg kellene kezdeni valamit Ami a versenyképességet illeti, nem lehet véletlen, hogy épp erről beszélt, Hiszen nem régen derült ki, hogy a magyar gazdaság minden idők legrosszabb eredményét érte el versenyképességből.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Vagyis most latta elerkezettnek arra az idot, hogy a maga altal kinevelt rablobandara testalja at a tenyleges gazdasagi hatalmat...

Na, ez a veg...
Innentol o folmegy a Varba, es onnan szarja le karbatett kezzel a nepet...
Csak vigyazzon, mert a tortenelem soran nagyon sok uralkodo a sajat varanak a rabja lett...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Hallgatva erre az elmebetegre jellemző értelmetlen szöveget Gogol remekműve ugrik be rögtön:" Egy őrült naplója "
bencemacska
@karma1: Fején találtad a szöget, gratula. Én már annyit gondolkoztam mi lehet ennek a kegyetlen fairtási mániának az oka. Igazad van a félelem. Ott van a tudatalattijukban.
A kuszaszem fegyvereit jó lenne időben megszerezni! -:))))
1magyar
A magyar vállalkozókat nem lehet úgy versenyképessé tenni, hogy a beengedett, gazdag, versenyképességet nagyon jól ismerő multikat támogatták már 20 éve míg a tudatlan, állami irányítású magyarokat nem, illetve jelentős hátrányban voltak.
Minden szabályt a vállalkozás kezdetétől be kellett tartani, míg az idegenek pénzbeli, adóbeli kedvezményeket kaptak, kapnak.
solidedge
Jellemző orbáni retorika. A gazdaság eszméletlenül jól működik, majd ezen kell sokat javítani. Nem lehetne olyat mondani amit normális ember is megért, nem csak a Fidesz hívők?
bencemacska
@karma1: október 14,12:30
Annyiban nem értek veled egyet, hogy "az alkotó pihen".
Nagyon úgy néz ki, hogy kész a mű, de ő nem lesz elégedett soha, mert életeleme a harc. Ő mindig keres olyan helyzetet, hogy harcolhasson.
Ha itthon már mindenki behódolt, akkor Európára teszi át a harcát. Már megkezdte, de nem fogja abbahagyni, míg mi bele nem pusztulunk. Az EU életét is fel fogja úgy kavarni, hogy még az is beleroppanhat.
De remélem, hogy előbb ő pukkad ki, úgy mint az ökör nagyságúra törekvő béka!!!
kakaósbögre
lássuk be,a kormány-Orbán- nyelvezetében az hogy "megállapodást akarunk kötni" csupán annyit jelent hogy "mi megmonjuk hogy legyen ti meg bólogattok" noshát,csoda ha nem akar senki ezekkel a férgekkel megállapodni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.