Milliós nagyságrendű tömegek mozognak Afrikában, egyre többen indulnak útnak Európa felé, s Szerbiában is már több mint hétezer migráns van – emelte ki a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában.

Bakondi György hozzátette: új útvonalakon is próbálkoznak, például a török-bolgár határon, ezért az EU-tagországok fenntartják a tömeges migráció miatt hozott intézkedéseiket.

A főtanácsadó az uniós belügyminiszterek találkozójáról elmondta: azt remélték, hogy a tények – mint Európa belső biztonságának romlása, a fenyegetettség növekedése, az egyre több bűn- és terrorcselekmény, illetve a megakadályozott cselekmények – rávilágítanak arra, hogy a schengeni térség ellenőrzését vissza kell állítani.

Emellett azt is remélték, hogy az Európai Bizottság leveszi a napirendről a kötelező kvóták kérdését, de ez nem történt meg, annak ellenére, hogy növekedett azon országok száma, amelyek a kötelező kvótarendszert nem tartják jó ötletnek: a visegrádi négyek mellett például Ausztria sem – tette hozzá. Egyre többen vélik úgy, hogy a felső korlát nélküli tömeges befogadás, a könnyített családegyesítések veszélyt jelentenek Európa biztonságára – jegyezte meg Bakondi György.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Gyuribá !!! Jó lenne kijózanodjál már ...
Nagyon átlátszó a meséd, a rémálmod...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
@nevemnick: Látszik, mert már egy értelmeset nem tudsz szólni!!!
nevemnick
@Szókrakész: szerintem az látszik, hogy abból a meglévő kevés agysejtedből mai is elég sokat elpusztított a pia.
Alukálj, regenerálódj, hátha valamennyi megmarad.

:D
quadrocopter
@nevemnick: " Az állatok etetése tilos! Nyomatékosan kérjük látogatóinkat, hogy az orángutánhoz még csak ne is szóljanak, dührorhamot válthat ki az emberi hang!"
Köszönjük. Az állatkert vezetése.
1magyar
Ha a banya valóban olyan segítőkész lenne akkor a szerbekhez küldene buszokat,repülőket értük.
Ne kelljen a mi országunkon keresztül fáradniuk, mivel mi nem akarunk muszlim uralmat.
solidedge
Valóban tömegek vannak úton. A magyar fiatalok özönlenek Nyugat-Európa felé dolgozni.
1magyar
A liberálisok lehet, hogy nem is akarnak rosszat: be akarják telepíteni Európába a muszlimokat, hogy utána a saria törvényei szerint kelljen élnünk?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.