Több mint fél órán át feküdt a járdán egy idős férfi Miskolcon, mire végre valaki mentőt hívott hozzá. Amikor megérkezett a segítség már halott volt – erről elsőként a minap.hu írt. Egy helyi férfi azt mondta az RTL Híradónak: azt hitték, részeg, azért nem hívtak mentőt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Még ha nem is néz ki részegnek, migránsnak, hajléktalannak az ember, ha térdre esik, és nem tud felállni, úgy mennek el mellette az emberek, mintha ott se lenne!Volt szerencsém egy nyári délután a Batthányi téren kipróbálni. Német turisták segítettek talpra állni!
Azért biztos nincs lelkiismeret furdalásuk a közömböseknek.
levarosbukta
Nem tudnám megtenni hogy ott hagyjak egy embert. Velünk szemben van egy szép nagy park ideális helye a hajléktalanoknak részegeknek. Ha látom hogy valamelyik a földön fekszik oda szoktam menni belerúgok kettőt, ha méltatlankodik akkor jól van ha nem akkor mentőt hívok. Utálnak is rendesen a mentősök. :)
Borsodi
A Magyarokból kiölték a jó érzést,nincs bennünk semmi összetartás ezért tart itt az ország.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.