Az Együtt alelnöke szerint a Fidesz és a KDNP politikusai hazug hisztériakeltést folytatnak.

Juhász Péter a közleményében Hollik István kereszténydemokrata képviselő sajtótájékoztatójára reagált. A KDNP-s politikus azt mondta: a baloldal fizetett provokátorokkal az 1956-os forradalom ünnepének megzavarására készül, és már a fizikai erőszakot sem zárja ki.

Az Együtt alelnöke úgy fogalmazott, hogy vérlázító a kormánypártok minden alapot nélkülöző hazug, az ellenzéket meggyanúsító kommunikációja.

Miközben a kereszténydemokrata politikus azt állítja, hogy a jóérzésű emberek a hősökre, a szabadságért való bátor kiállásra szeretnének méltó módon emlékezni, "megfeledkezik arról a tényről", hogy Orbán Viktor miniszterelnök "nem a nemzet, még csak nem is a többség Magyarországon" – közölte.

Az Együtt konferenciával és koszorúzással is áldozik a hősök emlékének, legyenek bár egyszerű pesti srácok vagy mártír miniszterelnökök – jegyezte meg Juhász Péter, hozzáfűzve: 1956 emléke mindenkié, liberálisé és konzervatívé, jobb- és baloldalié egyaránt.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Tévedsz Peti, ez a horda mindent kisajátított, csak a nemzeti tragédiákat nem, 2018 január 1-től a nemzeti színek közül a piros, narancssárga lesz.
Clavigo
A Cimbalmos és Nemzeti Dalárdája már régen lehúzta a klotyón az összes nemzeti ünnepet...Még a Télapóban bízom,,,de a puttonya miatt az is gyanús lesz.
Nessy
Amikor a "forradalom lángja" egy kutya futtató mellet talált méltó helyet, mert a Kossuth térből egy betonozott placc lett, avítt szobrokkal, kacsa úsztatóval, akkor ne prédikáljanak ünneplésről. Orbán mondjon beszédet a kutya futtató mellett. Ott nem fogják megzavarni. Igaz, kutyát akkor ne vigyenek oda, mert a beszédtől még megvész a szegény pára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.