Kósa Lajos Fidesz-frakcióvezető szerint ha a jobbikosok el akarják kerülni, hogy a "saját mércéjük" alapján hazaárulóvá váljanak, akkor meg kellene szavazniuk a parlament előtt fekvő alkotmánymódosítást.

Kósa Lajos ezt azután mondta, hogy csütörtökön az alaptörvény-módosítási javaslatról frakcióközi egyeztetést tartottak, amelyen a parlamenti képviselőcsoportok közül csak az MSZP nem vett részt.

A Fidesz frakcióvezetője sajtótájékoztatóján újból felidézte: Vona Gábor, a Jobbik elnöke áprilisban azt mondta, aki nem szavazza meg a kényszerbetelepítés lehetőségét kizáró alaptörvény-módosítást, az hazaáruló. Ha tehát a Jobbik képviselői, beleértve a pártelnököt is, el akarják kerülni, hogy hazaárulóvá váljanak – a saját mércéjük szerint –, akkor kénytelenek lennének megszavazni az alaptörvény-módosítást – mondta Kósa Lajos.

Közölte, hogy a frakcióközi egyeztetésen a Jobbik újra előterjesztette azt a javaslatát, amely szerint a letelepedési kötvény megszüntetéséhez kötik az alkotmánymódosítás támogatását. A kormánypártok szerint viszont ezt a két kérdést nem szabad összekötni, ez "a politikai kufárkodás" műfaja – tette hozzá a frakcióvezető, aki mindennek ellenére lát esélyt az alaptörvény módosításának elfogadására.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Szóval a jobbik nem támogatja a rogán féle letelepedősdit és BUMM máris hazaárulók...TIPIKUS fideszes logika...a fanok is eszerint járnak el...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Kósa árulja el a legbiztosabban, hogy a felcsúti csoda nagy kakikban van, egy bukott kvótás után, egy bukott tákolmányos is? Ugye, hogy azért nem mindig azt tehetitek, amit akartok?
Lepényleső
Szívesen találkoznék már egy hazaárulóval,aki elárulná végre a hazának,hogy tulajdonképpen hány ezer milliárdot magánosítottak a közösből az elmúlt hat esztendőben,s ennek hol,és mi a vége?
Borsodi
A fiđesznél így lehetsz befutó,minél jobban felhívni magadra a figyelmet,pocskondiázni azt aki mer szólni a diktátor ellen.magadra felhívni a figyelmet ezt Kósnak könnyű mert született tehetség.,születésekor is annyi esze volt mint most.Ki a hazaáruló az meg a napnál is világosabb,akik a letelepedőket ide hozzák,a melóst meg el üldözik., az országot lassú pusztulásra ítélik és . szét lopják.
Warlord
Tuszikupak huszifémkupak Hegedűs kapitány a csillagok háborújából huszituszi.
Álmos1
Kósa nem akarja tudomásul venni,hogy a letelepedési kötvény összefüggésben áll a betelepítéssel,3 millió ember azért szavazott NEMMEL,hogy senki se jöhessen Magyarországra,erről érdekes módon Orbán mélyen hallgatott,holott ez is a betelepítés egy formája,Kósa úr egy seggnyaló,Ő azt szajkózza amit tőle elvárnak a főnökei.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.