akár meg is érthetjük Lázárt. Mert Kádár emlegetése, és legalább szóbeli kriminalizálása még mindig lehet vonzóbb, mint belenézni a kormányzati tükörbe. Már csak azért is, mert lehet, hogy akkor Kádár, vagy inkább Rákosi sziluettje is felsejlene a kormánytagok felett.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Kádár túl tisztességes volt ahhoz, hogy ilyen Lézer-féle, harácsoló szarzsákok feledtessék.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@GeoCravker: A '80-es évek első harmadában emlékszem, amikor egy rendezvényen Kádár is megjelent. Cakk-pakk két bőrkabátos tag kísérte. S nem kellett félteni akkor sem, amikor lekezelt a melósokkal (valami gyárlátogatás volt).
Ma, ha Orbán "vegyül", akkor válogatott keménylegények veszik körbe, és a beszéde végén mérgezett egérként menekül a páncélozott kiskocsival.
GeoCravker
@quadrocopter: Ez Néked ment volna, ha nem kattintok mellé :-)
A '80-es évek első harmadában emlékszem, amikor egy rendezvényen Kádár is megjelent. Cakk-pakk két bőrkabátos tag kísérte. S nem kellett félteni akkor sem, amikor lekezelt a melósokkal (valami gyárlátogatás volt).
Ma, ha Orbán "vegyül", akkor válogatott keménylegények veszik körbe, és a beszéde végén mérgezett egérként menekül a páncélozott kiskocsival.
quadrocopter
@GeoCravker: Mert az elmehibbant is fél a saját demokráciájától!
RonaGyuri
@GeoCravker: nekem ilyen tapasztalatom nincs, de olyan van, hogy a Kerepesi úton leállították a forgalmat ha Moszkvába utazott!
GeoCravker
@RonaGyuri: Jobbára vonatozott amennyire emlékszem, de a Kerepesi nincs messze a vasúttól.
RonaGyuri
@GeoCravker: valahol a gumigyárnál átmegy a vonat a Kerepesi alatt. Egy időben naponta többször jártam arra, s volt számos esetben szerencsém kifogni, ha utazott! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.