Mégiscsak igaza lehet a miniszternek, aki azt állította feleségéről, hogy ügyes üzletasszony. A társaságot 2015 decemberében alapította a celebvilágban jól ismert Sarka Kata, Bessenyei Istvánnal, és egy „A Másik Kft. " nevű vállalattal közösen. Az eredeti koncepció az volt, hogy hazai hírességek Facebook oldalára szerveznek hirdetéseket. A cég azonban az első hónapokban nem igazán indult be, mivel a tulajdonosok közül senkinek nem volt ideje érdemben foglalkozni a projekttel. Emiatt végül áprilisban Sarka Katán kívül valamennyi tag kiszállt a társaságból. Ekkor érkezett tulajdonostársnak Rogánné-Gáal Cecília - írja a Figyelő. A miniszter felesége a szintén Sarka Kata által menedzselt Magyarország Szépe zsűrijében tűnt fel, amit a Borsnak korábban azzal magyaráztak, hogy ő az N&P nevű médiaügynökségnek az ügyvezetője, ami a verseny után a sikeresen szereplő lányokat fogja foglalkoztatni.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Nahát, micsoda ügyes lány ez a Cecilke.
RonaGyuri
ügyes? ahogy a férjem uram is ügyes, lévén a környezete milliárdokat tüntet el varázslatos gyorsasággal! Az csak a mocsok gaz ellen ártalmas propagandája, hogy ez korropció lenne! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.