A felcsúti polgármesterrel készített interjút a Hír TV. Mészáros Lőrinc beszélt a Mediaworks és a Népszabadság megvételéről is, de egyelőre sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta a hírt. Az egykori gázszerelő akkor lenne igazán elégedett, ha minden pályázatot megnyerne.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mészáros tényleg nem stróman

Már meghaladja székhámosságban a mesterét is

Mottó:
„ha az embernek pénze van, bármit megvehet.”

Tegnap este került fel a hirtv.hu-ta „„Nem csak Mészáros él jobban, hanem az egész ország” – a teljes interjú” című cikk. Nem tudom, ki hogy van vele, de szerintem szinte mindenki talál magának benne „csámcsogni valót”. Engem igazából az a természetesség képesztett el, amivel káprázatos karrierjét kezeli (meg kell jegyezzem, hogy ez jó válasz azoknak, akik Rogán bukásáról álmodoznak).
A cikk talán leg ikonikusabb gondolat az hogy: „Mi is pályáztunk egy pár régióban, azt nem tudom megmondani - mert nem nézem a közbeszerzési értesítőt -, hogy mennyit nyertünk, de gondolom, rajtunk kívül még több tucat cég nyert a közbeszerzésen. Nem vagyok teljesen elégedett, mert nem mindenhol tudtunk nyerni, ahol pályáztunk.”! Amivel kapcsolatban elgondolkodtató, hogy a nem-közgyűlésről készült közgyűlési-jegyzőkönyv tanúsága szerint első uralma alatt Őfenesége még úgy vélekedett, hogy tanácsos, ha: „Ne nyerjünk annyit, amennyit kértünk, ne mi kapjuk a legtöbbet”. Mára már fejlődtek! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Mészáros elfelejtette közölni, hogy az évtizedekig tartó, megfeszített gázszerelői tevékenység futatta fel, nem is értem, hogy a többi gázfaragó miért nem milliárdos.
Yoda69
Megnezem majd hogy fagy a pofajara a vigyor ha netalan veszit a fideSS egyszer, es meszaros vagyonat zar ala veszik.
Béla333
@karma1: 07.33
Én meg azokat a családokat sajnálom, ahol a gyerek az ilyen hazai viszonyok miatt csomagol és keres egy másik, élhető országot. (vagy nem csak a gyerek, hanem az Apa, Anya vagy az egész család is!)
Ezek meg cinikusan röhögnek bele a képünkbe!
karma1
@Yoda69: Nem biztos, hogy ezt a felemelo pillanatot peldaul egy Nepszabis ujsagiro, fotos megorokithetne...
A magyar idok meg az mti pedig ugyis ugy fogja lehozni, hogy : Huuuu, 100 % -os gyozelem! Ujra orban a kiraly!"
dr. prédikátor
Igen! ha pénze van mindent megvehet!!! Még a Váradi András életét is!!!
Sziszifusz
Magyarország egyik leggazdagabb üzletemberének szavaiból sugárzik a zsenialitás, a rátermettség, és az értelem. Na igen, ez a haza, az ilyen őstehetségek szülőföldje. Egyéni karrierje egy kesztyűbábéhoz hasonló.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.