Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke az egyik budapesti szálloda rendezvénytermében tartott ünnepségen úgy fogalmazott: reméli, hogy a vasárnapi, október 23-i ellenzéki tüntetésről kiderül, ez nemcsak egy pillanatnyi közös színpadi szereplés, hanem valaminek a kezdete. A volt miniszterelnök kijelentette: ha elfogadják, hogy az önkény és annak hívei állnak szemben a magyar köztársasági eszmével, a demokratikus meggyőződéssel és annak híveivel, akkor a demokraták oldalán kevesebb helye van a versengésnek, mint amekkora kötelezettségük van az együttműködésre.

A pártelnök az egyetlen fontos feladatukat abban látta, hogy elősegítsék az új, demokratikus rendszerváltást. Revanspolitikával nem lehet eredményt elérni, nincs az a korábbi sérelem, amelyik alap lehet arra, hogy ne együttműködve keressék a rendszer lebontásának módját – jelentette ki.

Az összefogásban nyilvánvalóan lesz majd keserűség is, de senkinek sem kell nagy áldozatot hoznia, senkit nem fognak börtönbe vinni – mondta. Biztosan nem kell majd annyi vezető és elnökségi tag az együttműködés során, az egyes politikusok pedig nem fognak annyit szerepelni a televízióba, mint négy-öt különálló párt tagjaiként tették – tette hozzá. A választóknak viszont nem az ellenzéki pártok vitái a fontosak, hanem az, hogy létezik egy jobb Magyarország lehetősége – mondta Gyurcsány Ferenc.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

egyvandor
Rettegsz GyF-től mint ördög a tömjénfüsttől. :DDD Az LMP egykori főnöke, Gorbán ügyvédje már feljelentette. Kellő hátszéllel (saját bejárató ügyészséggel) sem sikerült a magyar politikai elit közellenségét börtönbe juttatni. Ez valahol azt jelenti hogy GyF egy szuper zseni ezt kétlem, mert akkor gorbánékat 2006-ban lesitteltette volna minimum 20 évre, (Lett volna rá alapja.) Vagy hatékony volt nálad a propaganda.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Szókrakész
"Az összefogásban nyilvánvalóan lesz majd keserűség is, de senkinek sem kell nagy áldozatot hoznia, senkit nem fognak börtönbe vinni – mondta."

Most burkoltan a fidesznek üzent?!?!?!

Tehát nem lesz elszámoltatás, nem lesz lesitteléssorozat, tömött börtönök, kőbányákban szorgosan kalapáló fideszes mafia?!?!
Szókrakész
Mindig is tudtam, hogy csak színjáték, amit a Furcsán nyomat.
Eteti a hülyéket.
Közben meg Orbán legjobb cimbije.
Nyaralószomszédok, vasárnapi közös ebédek, kéz kezet most peres ügyekben, ...
Béla333
"nincs az a korábbi sérelem, amelyik alap lehet arra, hogy ne együttműködve keressék a rendszer lebontásának módját "
Csakhogy itt nem sérelemről van szó, hanem minimális becsületről! Hogy ne lopjunk abból, amit a magyar emberek fizetnek be adóban a költségvetésbe. Ez nem sértődés kérdése! Tolvaj a tolvajjal fog össze!

"Az összefogásban nyilvánvalóan lesz majd keserűség is, de senkinek sem kell nagy áldozatot hoznia, senkit nem fognak börtönbe vinni "
Ez pedig megmutatja, hogy mennyire lehet komolyan venni ezt az egészet.
Az áldozatot, a politikusaink elmúlt évtizedekben való ország lerablásának az áldozatát nem a már gazdag politikusi "elit" hozza, hanem az éhező milliók.
Gyurcsány a jelek szerint minden politikusi bűncselekmény alól felmenti saját magát és az "elit" többi tagját: Nyugi, majd kezelik az ország lerablást, a Fidesszel való összejátszást, senki ne aggódjon!
Szélhámos, hazug manipuláció amit mond!
Akinek esze van nem a Blahán hallgatja ezt a hazugság cunamit, hanem a Kossuth térre jön Orbánnal elbeszélgetni!
egyvandor
Rettegsz GyF-től mint ördög a tömjénfüsttől. :DDD Az LMP egykori főnöke, Gorbán ügyvédje már feljelentette. Kellő hátszéllel (saját bejárató ügyészséggel) sem sikerült a magyar politikai elit közellenségét börtönbe juttatni. Ez valahol azt jelenti hogy GyF egy szuper zseni ezt kétlem, mert akkor gorbánékat 2006-ban lesitteltette volna minimum 20 évre, (Lett volna rá alapja.) Vagy hatékony volt nálad a propaganda.
egyvandor
A politikusurak megtanulták, hogy a kialakult szokásjogokat és privilégiumokat nem támadhatják mert akkor úgy járnak mint GyF. Nem is hinném hogy aki politikából akar megélni követni fogja, ezért a mára kialakult magyar politikai környezetben nem fog őszinte partnerekre találni.
Béla333
Legalább pl. ezeket a jelzőket, hogy "demokratikus" "ellenzék" ne égesse már, ne járjon már ez a két szó is úgy, mint a Fidesznél a "polgár" meg a "nemzeti"!
Nem kellene ezek a jelzők mögé bújni! Mert mitől lenne "demokratikus" összefogás, ha a régi bűnözők ugyanúgy ott vannak a soraikban, ha nem zárták és a jelek szerint nincs is szándékuk kizárni maguk közül a lopkodókat, nem tesznek ellenük feljelentést! Ha nem fizetnek vissza egy ellopott fillért sem?
Amit most Gyurcsány akar, az a jelek szerint egy bűnözői politikus váltás!
Ne a Fidesz legyen a húsos fazéknál, hanem most már ők akarnak jönni, egyszerűen maffia vezető váltást szeretnének!
Elszámoltatás nem lesz, ezt bejelentette:
"...senkinek sem kell nagy áldozatot hoznia, senkit nem fognak börtönbe vinni "
Az áldozatot még a mai napig is az éhező milliók nap mint nap hozzák!
De erről a politikusi elit villáiba semmi nem jut el!
krumpli
Meglátta hogy csak 3%-on dk. Valakinek a farvizén akar parlamentbe jutni. Meg is érdemlitek ha sikerül neki.
Szókrakész
@Béla333: De legalább most nyíltan kimondta!!!

Csak a hülyék nem veszik az adást és éljenzik továbbra is.
De azokat már nem is lehet felhomályosítani.
Menthetetlenek.
Szókrakész
Furcsán Feri nem véletlen máshol rendezi a "megemlékezést".
Mert nem akarja a saját idióta népét bemutatni Viktoréknak.
Mert még neki is égő a saját agymosott szavazóbázisa.

Mellette ő is tudja, hogy a Gyurcsány-Orbán tandem egy szimbiózis.

Ha most buktatná Orbánékat, akkor az a saját végét is jelentené.
Ezért nem is "harcol" ellene, ezért csak politikai vaktölténnyel lövöldöz Orbánra!!!
Minden magas labdát melléütnek, vagy direkt nem érik el.
Béla333
@Horizont: 19.57
Visszaemlékszel még úgy 3 évet?
Miben más ez a most szerveződő összeborulás mint a 2013-14-es?
Hol van a korábbi disznóságokért a bocsánatkérés? Hol van a megtisztulás, a bűncselekmények utáni vizsgálat, feljelentés? Hol van 1 fillér az ellopott adóforintjainkból, amit visszafizettek?
Ha rossz az alap amire építkezni szeretnének, akkor előbb-utóbb összedől az egész építmény. Erről írok már 4-5-6 éve! Teljesen feleslegesen, ahogy a helyzetet látom!
Az emberek nem fognak az egyik tolvaj helyett a másik tolvajra szavazni, mert minek?
Szókrakész
@Béla333: Neki magyarázhatod.
Betelt a tárja.
Újabb infót már nem képes befogadni.
Béla333
@Szókrakész: 20.46
Érdekes, hogy ilyen cikknél nem jönnek a DK-s fanatikusok hogy mindenkit nagyképüen kioktassanak!
Ők megszólják a Fideszeseket, hogy a védhetetlen cikkeknél nem kommentelnek, de ők ugyanezt teszik!
Mondjuk nehéz is ezt egy értelmes embernek elfogadhatóvá magyarázni!
Szókrakész
@Béla333: Én már nem is erőlködök velük.
Szókrakész
@Horizont: Tedd meg!
Ne fenyegess!

Qrvára nem érdekel!
Szókrakész
@Horizont: "Ha megkérhetlek ha rólam írsz véleményt akkor nekem címezd, hogy válaszolni tudjak! Ha akarok."

Minek neked címezni?!?!?!
Így is válaszoltál.
kkalman
Akármilyen sajnálatos, Fletonak igaza van. Nincs ma Magyarországon egy olyan ellenzéki párt, egy olyan vezetővel, amelyik le tudná váltani a jelenlegi kormányt. Jól mondja a Gyurcsány, hogy össze kell fogni, mert csak akkor van esély.
De, azt már én teszem hozzá, hogy senki nem kér a 2014-s összefogásból! Azt sok mindennek lehetett nevezni, csak összefogásnak nem. Egy csomó óvodás veszekedett a homokozóban a kis lapátért.
Az a kijelentése meg nem biztos, hogy "...senkinek sem kell nagy áldozatot hoznia, senkit nem fognak börtönbe vinni ", nem csak a bal oldalnak szólt. Lehet, hogy csak azokat akarta megnyugtatni, akikkel tervezi az összefogást.
Ha élből elutasítunk minden ellenzéki kezdeményezést, azzal Orbánnak teszünk jót, és nemhogy 2/3-a, vagy 4/5-e lesz, de könnyen lehet 1/1-e is, úgy, hogy még a "Folytatjuk!" programot sem kell meghirdetnie.
Ezt akarjuk?
eugen4402
@kkalman: Ráadásul 2014-ben az ajándékba kapott demokráciával visszaélve bejelentkezett a választásokra vagy 150 fantom-párt, hogy még jobban megoszthassák a szellemileg kiskorú választópolgárok figyelmét...
Meg kellene már tanulni:
- vagy egypárti diktatúra, vagy
- max. 3 legális párt működésén alapuló demokrácia.
Kutyaütő alkotmányjogászoktól ennyire futja...Dehát ez is olyan, mint a magyar narancs. Kicsi is, savanyú is, de a miénk. Hajrá magyarok!
Béla333
@Horizont: tegnap 23.51
"hogyan lesz leváltva Orbán és nyalonc csapata" - kérded, de választ te sem adsz a kérdésre.
Hacsak azt nem veszem válasznak, amit sugallsz: fogadjuk el az eddigi Fidesz mutyi partner MSZP/Gyurcsányt, bízzunk abban, hogy bár még meg sem ígérik, de majd biztos most már másképpen csinálnának mindent? Szerintem ez nem alternatíva.

Van egy pár másik alternatíva, de egyik nehezebb mint a másik!:

1./ Folyamatos több százezres országos tüntetéssel kierőszakolni Orbánék távozását.

2./ Egy Dokumentum aláírásával összefogni akik Orbán leváltásáért, a választók 2/3-ának a bizalmát kérik. Ebben a dokumentumban rögzíteni kellene egy menetrendet a demokrácia visszaállításának a menetrendjét. A 2/3-os győzelem esetén haladéktalanul nekiállnának az új Alkotmány kidolgozásának, azt népszavazáson erőssíttetnék meg, majd az új Alkotmánynak megfelelően feloszlatja magát a Parlament és új választásokat ír ki. Nehéz menetrend, de nem reménytelen szerintem.

3./ Az LMP vezetésével egy szakértői kormány felállítása.

4./ Számomra az összeborulás csak akkor lehet választható alternatíva, ha annak vezetője az LMP lenne.
Így most 23-án reggel ennyit, ki lehet egészíteni, ha van mivel!
Jozefina
Gyurcsány most is hozta a formáját! Kimondottan értelmes, érthető, rövid, előremutató üzeneteket tartalmazó beszédet mondott!!
Még a szefós szeles bernike is fel tudja fogni, ha nagyon oda figyel rá!!!
Béla333
@Jozefina: 08.53
Nyilván megértette mindenki, legfőképpen a Fidesz is és az eddig az ország kirablásában részt vett MSZP és most DK politikusok is megértették Gyurcsány üzenetét:

""Az összefogásban nyilvánvalóan lesz majd keserűség is, de senkinek sem kell nagy áldozatot hoznia, senkit nem fognak börtönbe vinni ""

A következő lépés az lesz (máskor is ilyen üzenetek mentek,) hogy majd politikai értelemben fognak elszámolni a Fideszes disznóságokkal, a jogi elszámoltatást meg rábízzák majd a Polt által vezetett bűnelhárító szervezetre.
Ismered a mondást?: "Nesze semmi, fogd meg jól!"

Te is megértetted Gyurcsány üzenetét?
perfekt
Több veszélye is van Gyurcsánynak.Ő már bevallottan-gödörbe vezette egyszer az országot.Másodszor:Nem kívánatos személy vagy -hiteltelen a politikában, Harmadszor--a szavazóknak, ez a csoportosulás már több ízben elhúzta a mézes madzagot.Negyedszer-megválasztásotok esetén-elkezdődnek a marakodások a koncon-ezáltal a pozíciókért-és a polgárok általatok is le lesznek. szarva!Felvennétek a valuta alaptól ismét kapitális összegeket--mert ugye a Fidesz kongó ürességgel adná át a kincstár kulcsát--és kezdődne ismét a ballibes ámokfutás.!Utoljára--vizionálom,hogy a mostani regnáló harci alakulat tagjai-végelgyengülésben hunynak el-mint parlamenterek .
koszpeko
@Béla333: Semmi esetre sem az L.M.P.

Mert érdekesen estek be a Parlamentbe.
Mert a fityfasz egyik szárnya.
A másik a jobbik.

A Shiffer jelentette fel Sukoró miatt Gyurcsányt.
Megállt a vád?
Jozefina
Sok Gyurcsány disznót győzne, de sajnos még nincs sok Gyurcsány!!!
vonotok
@Béla333: Ez férfi munka volt. Remélem néhány politikusig el jutnak soraid.
csa-csa
@koszpeko: egyiket sem! semmi esetre sem!
koszpeko
@csa-csa: Na látod?
Itt a probléma.
Te mit akarsz?
Orbánt?
Béla333
@koszpeko: 11.23
Én úgy láttam, hogy az LMP mind 2010-ben, mind 2014-ben a saját jogán a saját erejéből a választók szavazata szerint kerültek a Parlamentbe!
Így nem értem miért zárkózol ennyire el az LMP-től?
Kit szeretnél? A hátunk mögött a Fidesszel közösen lopkodó MSZP-t vagy a DK/Gyurcsányt?
Vagy kit? Hogy maradjon a Fidesz?
koszpeko
@Béla333: Demokratikus összefogást akarok ami ma a Blahán meg lett hirdetve.
Természetesen az L.M.P. nem volt ott.
Látod?
Itt a probléma.
Végre elkezdődött valami és természetesen az L.M.P. kihúzza magát belőle.
Egyébként Gyurcsány Ferenccel szimpatizálok de én is beállok mögéjük,hogy le legyen váltva a viktátor.
Ennyi.
Szerintem ez minden józan gondolkodású ember akarata pártszimpátiától független.
Mézike
@koszpeko: A többi bal oldali politikus azért nem áll Gyurcsány mögé, mert nem csípik az őszinteséget, egy olyan politikai katyvaszban aminek előidézésében ők is részt vettek.
Béla333
@koszpeko: 17.54
Nem húzza ki magát, soha nem is vett részt az MSZP/Gyurcsányék besározási kísérletében.
Én józan gondolkodásúnak tartom magam, mégsem szeretnék egy olyan csapatot, amelyik milliárdokat lopott az adóforintjainkból és összejátszva a Fidesszel osztották azt el.
De ha neked ez kell, nyomd a szekerüket.
De engedd meg, hogy én ne akarjam őket.
én inkább egy becsületes rendszert szeretnék, amit jelenleg az LMP-nél látok megvalósíthatónak.
Attól még nem anyázzuk egymást, igaz?
Béla333
@Mézike: 18.00
Miben őszinte Gyurcsány szerinted?
koszpeko
@Béla333: Nem téged emlékeim szerint soha nem sértettelek meg és nem küldtelek el.
Voltak vitáink ez tény.
"én inkább egy becsületes rendszert szeretnék, amit jelenleg az LMP-nél látok "
Én pedig a fityfasz által fizetett Shiffer pártban nem ezt látom.
Mert ha ők is azt akarnák, hogy "ORBÁN TAKARODJ" akkor mint zöld párt ott lettek volna pl. a ligetben.
Mézike
@Béla333: Pl. beismerte hogy elkúrták.
Na most a vezír már el is ásta az országot. Gondolod ő beismeri? Igaz ahhoz egy kis önismeret is kell, de a diktátorokból pláne ha önértékelési zavarokkal küzdenek, értsd beképzelt kis pöcs, hiányzik ennek a sajátos problémának a felismerése. Na ennél finomabban nem tudtam összehozni, de azért érthető?
Béla333
@Mézike: 18.10
Elég annyi hogy elkúrták elismerése?
És az ellopott száz/ezer milliárdok hol vannak? (OK! Tudom, hogy osztozkodtak a Fidesszel, de a bocsánatkéréshez visszafizettek 1 fillért is?)
Orbán az nem mérce! Ne vele hasonlíts össze bárkit is, mert Orbánnál nem nehéz jobbnak lenni! A szomszéd Józsi bácsi is jobb ember mint Orbán!
Béla333
@koszpeko: 18.08
Maradj azért a tényeknél: "...a fityfasz által fizetett Shiffer pártban"
Egy ilyen súlyos állítást alá tudsz valamivel támasztani?
A ligetben ott volt az LMP, csak nem kapott ez híradást.:
"Harc a Városliget fáiért
Egyre több tiltakozó van a helyszínen. Civilek, a Legyen a liget a kertem, a Civilzugló egyesület, a PM, az LMP képviselői és aktivistái bemásztak az építési területre, és blokkolták a munkát,.."
greenfo.hu/hirek/2016/03/17/harc-a-varosliget-faiert

Azért jó lenne, ha ilyen komoly vádakat megfogalmazol, akkor annak előtte utána néznél!
Köszi!
koszpeko
@Mézike: Igen igazad van,Gyurcsánytól nem csak a fityfaszos banda de még az ellenzék is fél.
Ezért ilyen nyögvenyelősen jött ez az összefogás.
Nem hagyta őket lopni ezért csinálták ki őt.
A Szili Kati félék és az Sz.D.Sz.-es bagázs.
@Béla333: Azért utálja annyira az L.M.P. Gyurcsányt mert az Sz.D.Sz. utódja.
Mézike
@Béla333: Az ellopott pénzek. Nem tenném az LMP -ért és más pártért se tüzbe a kezem , hogy kormányon mit tennének. Lopnának? Aha...
@koszpeko: Azért Kuncze Gyurcsánnyal felvetetné a kesztyűt.
Béla333
@Mézike: 18.28
Nem hinni kell hogy valamelyik politikus lopna-e vagy sem, hanem olyan rendszer kell, hogy egyszerűen ne tehesse meg.
Egyébként meg lopással vádolni olyan alakulatot aki még ezt nem tette meg (és remélem bevezetve a saját maga által javasolt rendszert) nem is fogja megtenni, azért elég nagyfokú rosszindulat kell!
Bezzeg abban jobban bízol, aki már volt kormányon, már lopott, hazudott, a hátunk mögött a Fidesszel összejátszva tették el a lopott pénzt? Azokat már ismerjük? Tudhatjuk hogy becstelenek? Érdekes erkölcsi hozzáállás!
Béla333
@koszpeko: 18.24
Korábban a 168 órában írogattam, ott meg azt vágták az LMP fejéhez, hogy 2010-ben még azt gondolták, hogy egy SZDSZ utód párt, aztán meg azért haragudtak meg rá, mert tiszta lett előttük, hogy nem az!
Nagyon úgy néz ki, hogy vannak olyanok, akiknek semmi sem jó! Ha van rajta sapka, vagy ha nincs egyik sem OK?
koszpeko
@Béla333: dkp.hu/news/b_details_b/1478

"Sokaknak az sem tetszik, hogy Schiffer András azt mondta, hogy nem rehabilitálja a zelmúltnyolcév politikusait. Nem szimpatikus ez a ki tudja honnan eredeztethető erkölcsi fölény, főleg, ha a nyolc évet vezető, immár két párt támogatottsága mintegy négyszerese az LMP-ének. Az úgynevezett mélyponton, 2010 tavaszán is egymillió magyar választó bizalmát élvezte a még egyben levő MSZP, és ez a szám immár kettéválva is megvan... Az egykori SZDSZ-szavazóktól sem elvárható, hogy ha vannak is fenntartásaik, mindenestül megtagadják saját kormányzati tevékenységüket Kunczéval, Magyarral, Persányival, a 2002-es és 2006-os választási győzelemmel, a Gyurcsány-féle fejlesztésektől és reformoktól a válságkezelésen át Bajnai Gordon egyensúly és forintjavító tevékenységéig. Erre ez a balliberális oldal nem rávehető, ezt be kell látnia az LMP-nek.

Fájdalmas lehet minden lmp-snek szembenézni azzal, hogy amikor bekerültek az országgyűlésbe, mérsékelt parlamenti ellenzéki pártként definiálták magukat, aztán meghirdették a nemzeti ellenállást. Schiffer másfél éve azt mondta, hogy a parlamenti kivonulósdit meg kell haladni, aztán mégis az utcán láncolják oda magukat. Az sem lehet könnyű élmény, hogy identitásuk része a sukorói feljelentés, aztán mégis sokkal inkább Gyurcsány áll közel hozzájuk, mint Orbán. Az a Gyurcsány, aki bojkottot hirdetett az alaptörvény ellen, amihez végül kénytelenek voltak csatlakozni."

Ezt külön kiemelném neked.

"Az a Gyurcsány, aki bojkottot hirdetett az alaptörvény ellen, amihez végül kénytelenek voltak csatlakozni."
Mézike
@Béla333: Nincs az a magyar politikus akiben én megbíznék. Csupán különbséget teszek köztük. Mi9lyen rendszer ami kizárja a lopást? Olyan nincs!
Béla333
@Mézike: 18.39
100%-ban valóban nem lehet kizárni a korrupciót, de például ha az LMP megvalósíthatná a saját elképzelését, akkor pl. a közbeszerzéseken, adóforinjaink elköltésénél csak olyan cég vehetne részt amelyik nem offshore hátterű vagy amelyiknek az alvállalkozója sem offshore hátterű. Kell részleteznem, hogy ez miért fontos?
Ezenkívül a teljes közbeszerzési folyamat az ajánlatkéréstől kezdve a garanciális időszak hibáinak elhárításáig minden fel kellene hogy kerüljön a NET-re, hogy bárki nyomon kísérhesse! Ennek fontosságát el kell hogy mondjam?
És ez csak 1 téma (bár igen fontos téma) a közélet megtisztításában!
Nos ezért kell(ene) az LMP-t helyzetbe hozni!
Szerintem!
Béla333
@koszpeko: 18.42
Majd te megmondod! De én úgy értem a beidézett szöveget, hogy ez éppen a DK-ra és Gyurcsányra vonatkozik, vagy rosszul értem?:
"Az a Gyurcsány, aki bojkottot hirdetett az alaptörvény ellen, amihez végül kénytelenek voltak csatlakozni."

Talán ha elolvasod Bartus László alábbi cikkét, választ kapsz arra, hogy miért is csatlakozott a DK az alaptörvényhez:

"Az MSZP-vel és a többi Fideszen kívüli párttal szemben azt ígérte, hogy nem alkuszik meg Orbán rendszerével. Ez volt a DK fundamentuma, amire ez a párt épült. Azért élvezte erkölcsi támogatásunkat és bizalmunkat, mert azt ígérte, hogy szembefordul a szocialisták és a többi ellenzéki párt felemás kollaborációjával.
Ez a párt meghasonlott önmagával, és ennek a meghasonlásnak nincs felelőse. Azokat szidalmazzák, akik a DK által meghirdetett elvekhez ragaszkodnak, és azokat kérik számon a párton.
nepszava.com/2015/02/velemeny/bartus-laszlo-lehet-e-gyurcsany-nelkuli-dk.html

Talán érdemes...
koszpeko
@Béla333: Nem.Éppen az L.M.P. csatlakozott a tákolmányhoz.
Béla333
@koszpeko: 19.00
Csak 10 perc! Olvasd el Bartus cikkét légyszíves!
Mézike
@Béla333: A korrupció az emberi természetből fakad. Csak mérsékelni lehet. A legjobb mód szerintem , ha felmerül a gyanú azt kivizsgálni, nem saját haverral, hanem az ellenzék által, de ez sem biztos módszer, mert például a Thürner Gyula kommenista elvtárs a fiesznél előszobázik, de visszatérve a korrupcióra, ha kivizsgálják, és bebizonyosodik akkor azt az embert szigorúan büntetni, minden forintkáját elkobozni...a politikai életet át meg átszövik a haveri társaságok. Ki tudja mi folyik a háttérben,? mi csak azt látjuk amit láttatni akarnak velünk.
koszpeko
@Béla333: Elolvastam.
Ez egy újságíró véleménye.
És?
Ezzel nem tudok mit kezdeni.
Ennyi erővel ha azon kezdek filozófálni,hogy a föld tál alakú akkor biztos lesz 1-2 követőm nekem is.
Bartusról amúgy is meg van a véleményem nekem is de ezt nem hangoztatom.
Csak annyi,hogy annak idején oda szart ahonnan evett.
Béla333
@koszpeko: 19.15
Nyilván nem más véleménye ez, csak egy újságírónak, hiszen újságíró.
De azért én sok igazságot látok benne!
Bartus sokszor fogalmaz keményen, ami sokakat talál el, ezért nem szeretik.
Béla333
@Mézike: 19.12
Ha van egy olyan rendszer, ami jelentősen csökkenthetné a mai korrupció szintjét, akkor annak a bevezetése nem lenne jó az országnak szerinted?
Vagy a korrupció amolyan Isten csapása, ami országunkat sújtja, nincs is mit ez ellen tenni?
Mézike
@Béla333: A korrupció az egész világot érinti. Mindig volt, és mindig lesz.
Nemhiába van az a mondás. Add meg istennek ami az istené, add meg a császárnak ami a császáré...és talán neked is hagynak annyit hogy jó legyen neked.
Itt ezen van lényeg. Maradjon annyi hogy ha lehet jól éljenek az emberek. Pl. a finnek, svájciak, illetve belgium...
Monnyuk ott nem ilyen nagypofa politikusok vannak ám. Nekik jó a bicikli is bejárni. A mai politikusaink játsszák az urat pedig az ország segge kilóg a gatyából.
Az emberi hozzáállással van itt baj. Minél kisebb egy jellem annál nagyobbnak akar mutatkozni.
Van egy jó haverom. Zilahy Lajos. Nagy szövege van! :-) Most vele találkozom. Jó éjszakát neked.
Béla333
@Mézike: 19.38
Ezzel egyet tudok érteni:
"Az emberi hozzáállással van itt baj."
Jó pihenést!
csa-csa
@koszpeko: mi ezzel a probléma? tele van a t@k@öm, pill. úgy érzem senkit nem akarok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.