Mozdonnyal ütközött egy személyautó Soltvadkertnél, egy vasúti átjáróban szombat este, a gépkocsi vezetője meghalt – közölte a Mávimform sajtóügyeletese az MTI-vel.

Vonattal ütközött egy autó Soltvadkertnél, a sofőr meghalt

Fotó:police.hu

Kavalecz Imre közleménye szerint a személyautó a fénysorompó tilos jelzése ellenére hajtott a sínekre. A gépkocsit vezető idős férfi a helyszínen életét vesztette.

A baleset miatt Kiskőrös és Soltvadkert között a vonatközlekedés szünetel.

Az utasokat vonatpótló autóbuszok szállítják a műszaki mentés és a hatósági intézkedések ideje alatt.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Mindenféle előre jelző fel van ott szerelve, tábla, világító előjelző, ami a kocsi közeledtére bekapcsol, egyébként meg egy ,,s,, kanyar közepén van az átjáró, gondolom pont azért, hogy mindkét irányt be lehessen látni...
Ki tudja miért ment a vonat elé...
Nyugodjék békében...
Sziszifusz
@papa.49: 08:52
Az írod, 53-as és az 54-es számú út közös szakaszát, a feltűnően magas színvonalú felújítás során, mindenféle technikával is ellátták. ( hála Font képviselő úrnak ?)
Viszont nem vagyok biztos abban, hogy ezt az utat keresztező vasúti átjáró biztosító berendezése is felújításra került. Benne van a pakliban, hogy az esetleg nem működött. Számításba kell venni az emberi tényezőket is. Lehetett a söför " figyelmetlen, vagy ittas.
papa.49
@Sziszifusz: Az elmúlt héten voltam arra, és hülyét akartam kapni az állandó sípolástól, mert a radar érzékelő minden egyes közúti jelzésnél pofázott, a sorompó jelzőt nem tudom felújították -e habár 2 szer is átmentem ott...
Sziszifusz
@papa.49: 12:28
Most olvastam, hogy a cikkben leírt baleset nem abban az átjáróban történt, hanem egy másikban, ami egy kis utcánál van és fényjelző készülékkel ellátott, karos sorompó nélküli átjáró. Úgyhogy árnyékra vetődtünk. Van ilyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.