Győrkös Istvánt korábban is elítélték már fegyverrel való visszaélés miatt. „Te mi vagy? Áldozat vagy harcos? Préda, vagy a vadász? És ha a vadász, akkor hogy akarsz igazi vadásszá válni? Az MNA csak a legkülönbeket várja. Akik kitartóak, határozottak, eltökéltek, áldozatkészek. Szalmaláng fellángolókkal, nyafogókkal, egoistákkal, okoskodókkal, hibbantakkal nincs időnk foglalkozni.” -ezzel határozta a honlapján a Magyar Nemzeti Arcvonal, hogy kiket vár az évente megrendezett táborába, ahol harcászati gyakorlatokat tartanak. Ezeket hagyományosan Győrkös István szervezte, aki szerda reggel rálőtt két rendőrre.

(Forrás: 444.hu, Warlord által)

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Hát igen a nagy gyűlöletkeltő migráncsozásban csak úgy felrobbantottak két csóri járőrt, csak úgy fegyverhez jutott egy megfigyelt és csak úgy lelőtt két rendőrt.
Pintér hol a picsában vagy amúgy?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Mára sikerült a fiúknak annyi titkosszolgálatot gründolni, hogy lassan egymást lesznek kénytelenek megfigyelni. Erre a baromra már nem maradt energiájuk?
Itt az ideje a TEK-et néhány száz emberrel és pár milliárdocskával feljavítani, hogy legyen elég kapacitása az ilyen apróságokra is. A jelek szerint a Gazdájuk őrzése nagyon lefoglalta őket, a teljes kapacitás arra ment el.
dr. prédikátor
@Horizont: Tegnap 1801 re :Gyarmati István biztonságpolitikai szakértő szerint amikor egy ilyen embert, akiről azt feltételezik, hogy éles lőfegyvereket tart a házában, megközelítenek, nem szabad olyan helyzetet teremteni, hogy az illető lelőhessen egy rendőrt. Póczik Szilveszter hozzátette: Győrkös István a helyi vadásztársaság tagja volt, legálisan tartott vadászfegyvert.
Horizont
@dr. prédikátor: Állítólag a NNI főosztályvezetője a felelős.
Gondolom a felelősségre vonás elmarad, jó magyar szokás szerint.
dr. prédikátor
@Horizont: valahová már beirtam: szarnak bajnak nincs gazdája!!!Most is az lesz!!!,
Horizont
@dr. prédikátor: Ez a nagy baj. Nagyon nagy baj!!! Szerintem a szakemberek már teljesen kihaltak :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.