Pályázat leírása: A pomázi 1956-os emlékmű és környezetének rendbe tétele a forradalom 60. évfordulójának méltó megemlékezése céljából. Megítélt forrás: 15 000 000 Ft A pomázi 56-os szobor környezetének szép közparkká való átalakítását vasárnap készre jelentette az önkormányzat honlapja. De ami a valódi újdonság, az nem a szobor, mert Seres János alkotása még a 40. évfordulóra, 1996-ban került oda. Hanem az, ami nélkül magára valamit adó magyar város nem áll ki a világ elé: a térkő. A 15 millió forintos támogatást a parkszépítésre Schmidt Mária 1956-os Emlékbizottságától nyerte el Pomáz, máshol szobrot is állítottak ennél kevesebből. "A sok barom meg meleg ebédet akar a kórházakba. "

Forrás: 444.hu
Feltöltő: bubu1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
A trükk felszedték átcsiszolták kapott egy festék réteget és vissza rakták. Én erre tippelek mert még a régi formáján sem változtattak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.