Közzétette az osztrák belügyminisztérium pénteken, hogy a bécsi szövetségi kormány milyen közmunka végzését tenné lehetővé a menedék... A tartományi menekültügyi illetékesek az óránkénti öteurós díjazást javasolták. Wolfgang Sobotka belügyminiszter viszont legfeljebb 2,5, átlagosan 1,7 euró óradíjat adna a menedékérőknek, amennyit a polgári szolgálatot teljesítő katonák kapnak Ausztriában

Forrás: 888.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
A liberál az, aki a deviánst támogatja, a nemzetellenest ideologizálja.
Ebből fakad minden probléma, ami a nyugati világot jellemzi.
Villon
@verőce21: Ezért most érthető, hogy ha náluk ennyire szar, miért van az, hogy tódulnak hazánkba az osztrák vendégmunkások és elveszik a magyar emberek munkáját, lenyomják nálunk a béreket. Egy bolti eladó képes munkát vállalni nálunk havi 1200 euróért, így természetes, hogy a magyar vállalkozó nem fog honfitársat alkalmazni havi 250.000.- ért. Tudjuk, hogy rohad a nyugati világ. Már ezt mondták a hatvanas években is.
verőce21
@Villon: (21:11) "...tódulnak hazánkba az osztrák vendégmunkások és elveszik a magyar emberek munkáját, lenyomják nálunk a béreket?" - Akárhogyan próbálom logikusan megérteni a dolgot ebben a kérdésben, nem megy. :)
Villon
@verőce21: Pedig Te írtad, : "Ebből fakad minden probléma, ami a nyugati világot jellemzi"
1magyar
Ha egy idegen segítségért jön a hazámba,házamba, akkor az a minimum, hogy vegye át ő a szokásaimat, vegye le a fejkendőjét, térjen át a vallásomra, tagadja meg a sajátját, amely nem mellesleg az én kiirtásomra irányul.
Ez a minimális feltétele a segítségnyújtásnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.