A Demokratikus Koalíció (DK) felszólította Tarlós István főpolgármestert, hogy állítsa le a 3-as metró azon szakaszait, amelyeket a szakemberek életveszélyesnek minősít.

Gy. Németh Erzsébet, az ellenzéki párt fővárosi képviselője szombaton, Budapesten tartott sajtótájékoztatón arra is felszólította a főpolgármestert, hogy nevezze meg azokat, akik akadályozzák a rekonstrukciót.

A politikus emlékeztetett, hogy Tarlós István pénteken arról beszélt, a Miniszterelnökséget vezető Lázár János gúnyt űz a felújításból, amelyet egyesek meg is akarnak hiúsítani.

Gy. Németh Erzsébet szerint a főpolgármesternek nem szabad "fideszes nyomásgyakorlásra" használnia a 3-as metró felújításának ügyét, de a vonalat le kell állítani, ha azon életveszélyben utaznának az utasok. "Lázár és Tarlós utána majd kedvükre folytathatják az iszapbirkozást" – tette hozzá

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Miss Röfinek tényleg jobb lenne csöndben maradnia, hiszen a Tarlós és a LÁZÁR MAGUKTÓL IS TUDNAK ELÉG BAROMSÁGOT ÖSSZEHORDANI! =))
patyuka
A/egy felnőtt esetében sem észérv a csúfolódás, ám az intellektust illetően annál árulkodóbb.
Merthogy a "baromság" tekintetben ez sem jobb! Avagy azoknak, akik a köz akaratából ülnek ott, hagyni kell, hadd marakodjanak a "hatalmasságok", amíg tragédia nem történik?!
Lepényleső
A felújítás már fel sem merül,igaz,ha vidéken nincs tömegközlekedés,a fővárosban minek?
hemami
Addig vitatkoznak, dumálnak, míg egyszer csak, ne adja Isten , emberéletbe kerül a dolog, de akkor nem szeretnék az illetékesek helyében lenni.
Magasmagyar
A Disznó Köcsögök milyen alapon mernek beleszólni a magyar emberek ügyeibe?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.