Most a Hatvan év múltán című pályázaton nyertek a filmjükkel. A zsűri a Médiatanács által felajánlott első díjat ítélte oda a László Gábor rendezte filmnek. László Petráék nem először kaptak díjat az alkotásukért, korábban a Lakiteleki Filmszemlén is sikert aratott a Nemzetidegenek című film. Lezsák Sándor, az Országgyűlés fideszes alelnöke személyesen is gratulált a különdíjukhoz, amit személyesen az N1TV volt operatőre, egyben a film szerkesztője vett át. Bizonyára sokan emlékeznek a tavalyi botránya kapcsán elhíresült sajtómunkásra, aki azzal keltett felháborodást, hogy a menekültválság idején felrúgott egy menekülő apát és fiát Röszkénél. Ezután László Petra eltűnt a nyilvánosság elől: az N1TV-től kitették, interjút nem adott, állítólag el is költözött családjával addigi otthonukból. A demokratikus ellenzék felháborodott László Petra "díjazásán", az MSZP rövid közleményében csak annyit írt: szégyen, a DK pedig ironikusan azt szorgalmazta, hogy Bayer Zsolt után a...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Akár reklámfilmet is készíthettek volna, az volt a lényeg, hogy valamilyen címen adhassanak valamit. Radikalizálódik a fiatal demokraták(?) hordája!
JAJMÁR
Vajh' miről szólhatnak ezek a filmek? "Nemzetidegenek" "Hatvan év múltán" megnézném. Pedig van sejtésem, de hátha jó.
Mindenesetre gyanús , ha csak úgy "legjobb" . Mert miben: operatőri, színészi, rendezési, témaválasztási vagy egyéb szempontból, netán hiteles korábrázolás? Eh, hol lehet ezeket megnézni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.