A kérdés, hogy a magyar hatóságok miért nem tettek eleget a körözött vállalkozó letartóztatásának. A sorozatos be-és feljelentéseiről ismertté vált magánszemély, Tényi István sajtóbeszámolókra hivatkozik, miszerint nemzetbiztonsági kockázatot jelent a szaúdi üzletember, Ghaith Pharaon személye, illetve az, hogy a kormány közvetlenül segíti a férfi üzleti tevékenységét, és fél év alatt nem tettek semmit elfogása és kiadatása érdekében. Erről Gyöngyösi Márton, a Jobbik országgyűlési képviselője beszélt hétfői budapesti sajtótájékoztatóján, aki Pintér Sándor és Lázár János felelősségét is felvetette az ügyben. Pintér Sándor belügyminiszternek ugyanis nyilvánosságra került a szaúdi nagykövetségnek írt levele, amiben tájékoztatást kért Ghaith Pharaonról, miután kiderült, hogy az FBI, illetve az Interpol által kiadott körözésekben – amelyek a mai napig érvényben vannak – közel azonos néven, de három eltérő születési dátummal szerepel Pharaon. Emiatt az Alkotmányvédelmi Hivatal...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
"...megerősítésre került, hogy az AH által megadott adatokkal szereplő személy azonos az általuk keresett személlyel,"

Szorul a hurok a "professzor" úr körül, de Orbán nyaka körül is! Madarat tolláról, bűnözőt szomszédjáról! A bősz nemzethyzés leple alatt terrorkapcsolatos tevegelő lapul Árjaisztánban, bűnözői segédlettel!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@1magyar: Ennek nincs hite, csak fajtája!!!
nemkati
Van ötletem, hogy Pharaon fegyverkereskedő ki ellen süsse el a fegyvereit.
quadrocopter
@1magyar: Úgy tűnbik, hogy nem a tevegelő vallása rejti a veszélyt, hanem a kacsolatai! A sunyi, mocskos, a budin is nemzethyző Orbán ismét megbukott, mint Rottenbiller!
nezelodo
@Clavigo: Azért most a Nemzethy Feljelentő sem kapkodta el a dolgot, máskor szaporábban veri a feljelentő űrlap kitöltésekor a billentyűzetet.
quadrocopter
"Nemzetközi botrányok a letelepedési- és útlevélprogramok piacán"
444.hu/2016/10/31/nemzetkozi-botranyok-a-letelepedesi-es-utlevelprogramok-piacan

Ennyire mocskos bolt a Rogán/Orbán-biznisz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.