Schmidt Mária szerint azért van nekik igazuk az '56-os plakátbotrányban, mert Dózsa László hős volt, aki saját magát azonosította be a fotón, Pruck Pál pedig egy köztörvényes bűnöző, aki kádárista propagandaműsorokban szerepelt. Schmidt szerint hiába írta oda a Life fotósa Pruck Pál nevét a fotó mellé, az csak az ellenség megtévesztésére szolgált.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Na, látjátok, ide vezet a rendszeres nemi élet hiánya! Felborult a hormonháztartása - az agyában!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Mariska Dózsa akkor még csak 14 éves volt de a történetére érdekes módon senki sem emlékezet a még élők sorában, Ja a másik azt nyilatkozta, hogy a Szovetség u. és Rákóczi út sarkán lévő Dívarcsarnoknál csatlakozott. Édes istenem nem tudtam, hogy 56 ban az Andrási útról odaköltöztették. Ugyanis ott az Otthon áruház volt.
quadrocopter
@Főlökött: Dózsa "művész úr" megbukott a meséjével! Szégyellhetné a vastag bőrű orczáját a tisztességtelen! Véletlenl nem akarja visszadni a kitüntit?
quadrocopter
@Pálinkafőző Rézüst: Visszaolvasva, én sem értem magam!
Pálinkafőző Rézüst
@quadrocopter: tévedni emberi dolog! Belátni a tévedést még emberibb... :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.