Orbánnak és kormányának mennie kell. Bűnözők, akik tönkretették az országot. Ehhez képest azok a technikák, amelyek arról szólnak, hogy miként veri meg és vonja majd felelősségre őket a demokratikus ellenzék, illetve későbbi kormánya, nekünk nem fontosak. Ha a Párbeszédnek vagy bármely más ellenzéki pártnak az előválasztás a legfontosabb kérdés, akkor hát legyen, a Demokratikus Koalíció ennek nem lesz az akadálya. Állapodjunk meg az eljárásról, a szabályokról, a garanciákról, a folyamat tisztaságának módjáról, a DK ebben partner lesz. Nem a módszerek, hanem az ország érdekel bennünket. Orbánék ellopták a jelent és ellopták a jövőt. Emberemlékezet óta a legocsmányabb garnitúra uralja az országot. Leváltásuk fontosabb, mint bármely részletvita. DK sajtóiroda

Forrás: web.dkp.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsodi
Ez így igaz Országunkra a legnagyobb veszélyt az Orbán kormány jelenti.Aki nyitott szemmel jár láthatja,hogy fejlődik Szlovákja Románia Lengyelország hozzánk képest pedig mi sokkal jobban álltunk mint ezek az Országok.Élhetünk még illúzióban,várhatjuk a nagy változást amíg fel nem bukunk.
quadrocopter
Ebben nem lehet vita:

" Emberemlékezet óta a legocsmányabb garnitúra uralja az országot."

A jelelnlegi mocskos, harácsoló rezsimnél még a Horthy-korszak is emberibb volt valamivel, no nem sokkal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.