Varga Roland együttműködve Greenzeróval egészen elképesztő kisfilmet gyártott, melyben felelevenítik a magyar történelem bizonyos mozzanatait. Hihetetlenül jól sikerült alkotásról van szó. Győződj meg róla Te is! A filmen több mint 50 ember dolgozott nagyjából 2 évig, a csapat tagjai között voltak programozók és történészek egyaránt. A nagy terv az, hogy 3-4 év alatt összejöjjön egy legalább másfél órás kisfilm, ehhez viszont szponzorok kellenek!

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Veleda
@Horizont: Nekem is nagyon tetszett. Jó lenne, ha sikerülne szponzorokat találni és létre jöhetne a másfél órás film.
De! Ennyire vesztesek vagyunk mindenben? Csupa keserűség és vereség. Azért lehetne pozitívabban is ábrázolni a történelmünket.
Veleda
@Horizont: Már csak azért is jó lenne a hosszabb film, mert az iskolások jobban megjegyzik azt amit látnak is. Jobban rögzül az agyukban, és egy jelenettel akár egy egész csatát tudnak reprodukálni.
A filmnek ráadásul felturbózó hatása van-legalábbis lelkileg. Szóval, jöhet a bővebb film:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.