Fejenként havi 55 ezer pluszt kér a szakszervezet. Nemcsak az Audi forrong, a kecskeméti Mercedes-gyárban is jelentős béremelést követelnek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
A két gyár pedig el fog költözni Szlovákiába, és Romániába...
Eddig minden dolgozó meg volt elégedve a fizetéssel...
Kiemelt munkahely - kiemelt bér ...
A magyar gazdaság húzóágazata...
Eladott Ország
Nehéz , lassan már unalmas mindíg arra hivatkozni, hogy a termelékenység nem éri el a nyugat európait. Ugyanazt a munkát végzik ugyanazon darabszámmal Szlovákiában, Németországban mégis kevesebb a bér? Így a sokat hangoztatott konvergenciából a büdös éleben nem is lesz semmi. "Audi törölje el az általa az önkéntes nyugdíjpénztárba való befizetés felső korlátját". Érdekes kedves vezetőinknek és csókosaiknak nincs felső nyugíjplafon vajon miért? Banánköztársaság banánkormánya van? Csak a keményen dolgozó kis embert kell mindíg kopasztani, hülyíteni? Majd elmagyarázzák nekik, hogy nem a zsemle kicsi hanem a pofátok nagy. A kleptokrata vezetőink meg hallgatnak és tovább tömik a zsebüket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.