Gulyás Gergely Fidesz-alelnök szerint Angela Merkel német kancellár, a CDU (Kereszténydemokrata Unió) elnöke az egyetlen érzelmi döntést a migráció kérdésében hozta meg, és ekkor hibázott egyedül jelentősen kancellársága alatt.

A fideszes politikus Volker Resing A kancellári gépezet – A CDU működése című könyvének csütörtöki budapesti bemutatóján azt mondta: a hihetetlen racionális döntéshozatalban az egyetlen érzelmi döntést éppen a migrációval összefüggésben hozta a német kancellár, és míg a racionális döntések beváltak és sikert hoztak, addig az a döntés, amelyet érzelmi alapon hozott, nem vált be, és tévedésnek bizonyult.

Hozzátette: a könyv szerint a CDU története a pragmatizmus története, és amikor Angel Merkel nem követte ezt a pragmatizmust, akkor hibázott egyedül jelentősen kancellársága során.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Szemet vagy gulyas, ugyanugy csusztatsz, mint az osszes parttarsad, mert nalatok a hazugsag alapveto tulajdonsag, zsigerbol hazudtok! Merkel NEM erzelmi dontest hozott, hanem csak betartotta a nemet Alkotmanyt, ami nem azonos elven epult fel a magyar alapkatyvasszal, amit csak a neve tart ossze.
A nemetek piszkosul megfizettek a haboruban elkovetett buneikert, es belevettek az alkotmanyukba, hogy ezentul mindenkit segitenek, aki raszorul, az emberiesseg torvenyenek ertelmeben is.
Ok csak a sajat torvenyuket kovettek, ami humanus alapokon nyugszik, es persze erosen nyomott a latban az is, ahogy orban viselkedett - kegyetlenul osszezsufolta, cukkolta a menekulteket - a menekultekkel. Ha akkor nem nyitja meg Merkel a hatarait, orban es az orszag be nem lathato bajok ele nezett volna.
Ugyhogy coki, te, megelhetesi politikus...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Jobb ha befogod a pofádat !
Foglalkozzatok csak Orbán szomszédjával Pharaonnal !
RonaGyuri
Tévedés Merkel asszony legnagyobb tévedése az az, hogy eddig még nem rúgta szét a rühes-paraszt seggeteket! =))
Zeta
Azért Kósához képest, Gulyás egy tünemény.
Szókrakész
"és míg a racionális döntések beváltak és sikert hoztak, addig az a döntés, amelyet érzelmi alapon hozott, nem vált be, és tévedésnek bizonyult."

És ez az "egyetlen" "ÉRZELMI" döntése nyomorba döntötte, feje tetejére állította egész Európát, ...
Cefi
Gulyás szerint Merkel hibázott, amikor a migráció kérdésében érzelmi döntést hozott.
Nem. Gulyás anyja hibázott. Ehelyett a szarzsák helyett a méhlepényt kellett volna felnevelni. A világ jobban járt volna.
Jozefina
Merkel lehet, hogy hibázott, de mégis igen népszerű és bánatotokra jövőre is jelölteti magát.És arról miért nem papogsz nagy okos, hogy ti (keresztényi alapon) mennyit hibáztatok??? Felsorolni is nehéz lenne!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.