Elindult az első magyar társkereső, ami nem titkolja, hogy a felek közti első számú kapocs a pénz. A modellnek már évtizedes története van külföldön, de mostantól az itteni diáklányoknak is adott a felület, amelyen sokakat felháborító módon támogató szeretőt kereshetnek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
MI ebben az új? Legfeljebb a honlap!
Egyébként is a közéletből számos példát tudunk felsorolni, ami jellegében semmiben sem különbözik ettől, sőt gyakran nem a saját hanem közpénzből finanszírozzák! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
@RonaGyuri: Egyetértek, ebben a hírben legfeljebb a honlap lehet újdonság. Sok száz éves kultúrtörténeti jelenség, mindig is volt, mindig is lesz, persze, aki szívesebben álszenteskedik, az köpködhet...A pasik döntő többsége szeret nyalakodni, az egyetemista lányoknak meg jól jön egy kis zsebpénz... Tisztelet a kivételeknek, mert nem szeretem ha kőzáport zúdítanak rám.
namihami
@eugen4402: Ez igaz, de azért engedd meg a számomra, hogy az út szélén (hóban-fagyban, napsütésben) álldogáló ""nehéz altesti munkát végző hölgyeket"", ha nem is többre, de korrektebbnek tartsam, mint ezeket a ""jövő értelmiségeit"". Azok legalább őszinték, ezek pedig...
RonaGyuri
@namihami: látom neked is van ilyen az ismeretségi körödben! =))
namihami
@RonaGyuri: Mindnyájan ugyanabban az Univerzumban élünk. Ez a réteg, aki persze, már csak a több pénze okán, lenéz minket, na ez mindannyiunknak az ""ismerettségi körében"" megfordul. Legbelül talán ő is érzi, ezért kompenzálni kénytelen, és eljátssza a felsőbbrendűt.
És elnézve azt, hogy mit engedhet meg magának és mire telik neki, hát néha bizony irígy (legalább is én) az ember.
Azt ismered?
_ A Móricka osztályában kérdi a tanítónéni, hogy ki mi akar lenni?
- Sorra mondják a gyerekek: Én mérnök, én asztalos, stb...
- Fel áll a Móricka: Én tanítónéni, tetőtől talpig lyukas.
- Lyukas? Miért Móricka?
- Mert a nővéremnek csak egy van, de abból él a család.
Na, hülye vicc, de ez jutott eszembe.
eugen4402
@namihami: Egy percig sem vitatom, hogy az országúti szolgálatot teljesítő hölgyek nyíltabbak, őszintébbek, mint a fenti kislányok. Mellesleg elég hülyén venné ki magát, ha egy ilyen országúti stoppolásnál a lengén öltözött "keményen dolgozó magyar nődolgozó" belibbenne az Audiba, és azzal kezdené a szűzbeszédét, hogy: " - kedves uram, szexről ne is álmodjon, mert én nem olyan lány vagyok. De szívesen ismertetem önnel a környék látnivalóit..."
RonaGyuri
@namihami: nem úgy általában gondoltam, hanem konkrétan. Nekem volt egy (pontosabban több is volt a velem egyidőben egyetemre járok között) ilyen ismerősöm, aki neves nagyasszony lett eszméletlenül magasrendű erkölcsi piedesztállal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.