Állati nagy balfaszok vagytok véreim, amikor benyaljátok Orbán Viktor hazug és durván uszító lózungjait a magyar értékekre veselkedő és az asszonyainkra, lányainkra gerjedő illegális bevándorlókról, miközben a felcsúti csak korlátlan hatalmat akar az ország és annak valamennyi lakosa fölött. Egészen pontosan: azt szeretné a ganéj, – drága barom véreim – hogy mindenki neki dolgozzon ezen a 93 ezer négyzetkilométeren, mind az ő jobbágyai legyetek Hunniában és Pannóniában. Azt akarja, hogy még álmotokban is az ő vagyonát gyarapítsátok; akkor is, amikor neki nemzetek „csokos” utódokat.

Forrás: azta.hu
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Szókrakész: Aranyom, ne piszkald Yoda69-et... Te is nagyon jol tudod, hogy nem a szavazasnal dol el orban megdontese, - az csak a papirofrma -, hogyha a magyarok IGAZAN meg akarnak donteni ezt a koszos maffiozot, akkor meg tudnak, csak ahhoz nem a szavazohelyisegbe kell behuzodni, hanem az utcara kimenni.
Innen nekem semmi jogom az otthoneloket szamonkerni barmiben is, ha en nem tudok tevolegesen segiteni, de vonatkozik ez az allitasom BARMILYEN diktatura megdontesere.
Egyebkent is a szavazasok mar reges regen nem tisztak Magyarorszagon, es nem hiszem, hogy azok lennenek barmely mas diktaturaban is.
Es persze nagyon igazad van: az ellenzek egy nagy rakas szar, akarmelyik partot is nezzuk, mert mar valamilyen modon mindegyikuk lefekudt viktornak...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@Szókrakész: @karma1: Jobb lenne a szavazofulkeben megdonteni orban hatalmat. De egyetertek Karmaval, vegul lehet hogy csak egy veres forradalom fogja tudni elsoporni.
karma1
@Yoda69: Ne haragudj, en nem hiszem, hogy a 2010-es, de foleg a 2014-es valasztas tiszta lett volna...Lathatoan - es megmagyarazhatatlanul - elveszi az igazi, kulfoldon elo magyarok szavazati jogat, es eroszakkal adomanyoz kettosallampolgarsagot a romanoknak, karpataljaiaknak, vajdasagiaknak, megkonnyitve a szavazasukat a levelbeli szavazassal, atirja a valasztokorzeteket.
2018 elott pedig arra keszul, hogy az altala melyen utalt Budapestet 4 fo helytartosagra osztja, megszuntetve a 23 keruletet, az abban mukodo onkormanyzatokat, polgarmesterestol.
Tehat azt es ugy csal maganak szavazaskor, ahogy es amit akar.
Ezeket csak vezetoszaron , puccsal lehet bortonbe juttatni, es lehet, hogy ez a muvelet par ember eletebe belekerul majd, de sajnos ez is benne van a pakliban.
Egyebkent a rivalisok leoldoseset o csinalja nagy eloszeretettel, tehat ne csodalkozzon, ha mas is ezt fogja tenni vele szemben. Egyre jobban kozeledik ez az idoszak, rogan, habony, eltolcsi es a tobbi csirkefogo bunei egyre inkabb napvilagra kerulnek, vallalhatatlanna es megmagyarazhatatlanna valnak, nem lehet ezt a vegtelensegig nyujtani...
Termeszetesen mint bekeparti, oszinten kivanom, hogy senkinek se legyen bantodasa, ne legyen se halaleset, se serult ebben a megmozdulasban.
En azt szeretnem, ha Simicska vegre dontene es kijatszana a lapjait - merthogy van mit kijatszania, az tuti -, mert azzal is csak megakadalyozna a tovabbi penzszorast, lopast.
emerencia
@karma1: Kádár alatt az egyik hozzátartozóm külföldön dolgozott. Elmentünk szavazni és az ő szavazólapját is a kezembe nyomták. Szóltam, hogy mi a helyzet, erre a válasz: dobja be nyugodtan az urnába. Kiscsaj voltam, nem fogtam fel a szitut, hát bedobtam. (Később szégyelltem magam miatta.) Azóta sem bízom a magyar választási rendszerben de a legutóbbi bojkott kivételével mindig ott vagyok és reménykedem, hátha még megadatik ebben az életben, hogy végre liberális demokráciában, szociális piacgazdaságban, jóléti államban egyenrangú EU-s polgárként élhetjük a napjainkat...
Yoda69
@karma1: Egyetertek termeszetesen. Nehez helyzet, mert orbanek mar nagyon melyen beastak magukat. Sajnos a vegen a magyar ember fog nagy arat fizetni mint mindig.
emerencia
@karma1: Amíg a holló a hollónak nem vágja ki a szemét, nem lesz érdemi változás.
kamazuka
Zsolti báááá!
Most hogy e ként szólítottál hát értem én a viccet, az ilyetén megszólításod ritka szépséges kultúr halmazát,hát veszem a botor bátorság, ékes szólásának enyhén bigott hanglejtésébe vetett bizalmas megszólításához, a biztosíték leverődésének Fí reléjén ülő légy stílusát.

Drága szöszi ,,köcsögöm"!
A sírórívók idejének már rég lejárt az ideje.
Amit a nagy,nem tud amire nem képes,azért őt kárhoztatni botorság.
igazán szépet építeni csak lopott anyagból lehet.
Az elképzelést felváltá a gondolat a gondolatot tett követé.
A tettet, a rácsodálkozás,és a homlokhoz csapás jobb kézzel.majd a felkiáltás.
Basszus, ez nekem nem jutott eszembe!!!
Mert hamarosd, Felcsúton, elhangzék egy ilyetén felkiáltás.
A döbbenet akkor űl ki az arcra,mikor ráélvez,hogy belűlről szabotálták el a jólétének gyönyörét.
Mert tényekkel igazolható,hogy a F-Kidnapped ovációt Horáció belűlről szabotálja.
Kishitűségneg, itt helye nincs.
Leváltani fölösleges,hisz a szín vagy a király neve tökmindegy. Az éppen hatalmon levőt úgy is könnyebb sidni,mikor az köztudott,hogy Canberra!
Ezért van,hogy az ausztr-ál és nem ül!
De Te, ezt, nem érted!
Vannak dolgok melyek nem birtokolhatók,bármilyen a berendezkedés,és adómentes,mert egyedi.

Az újszemlélet!
Páran pár-nak van fogalma mire gondolok.
Az ország több részre szakadása bizonyos értelemben nem utópia,hamarosd realitás.
Úgy,hogy ne ray itt nekem kis Crebbs.Mikor sírva nézted az ágyútalpon temetett hitványt,miközben, 56-os gyalázatos múltjárúl mit sem tudó tömegekkel egy követ fújsz.
Ha azt hiszed hogy -mindíg- nyílik még a sárga rózsa,jóól hiszed.
Hamarosan új vaxolás lessz,új rablóbandával!
Azután majd lehet őket is szidni,pedig az csak megint Canberra.

Vésetedben ott a hatalmas igazság,hogy ráeszmélsz a valóság bizáncigány folkstour tollasodás, mesevilágra épített népbutítás eszméjének valóságára.
Az orránál vezetett nép, a démosz, ebből mit sem ért.
Kap zsánvártól 5600 pesetát havonta ,de arra nem gondol,hogy éppen...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.