A következő öt évben Magyarország folyamatos erősödésével lehet számolni – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szerdán a Magyar Diaszpóra Tanács VI. ülésén, Budapesten, a Várkert Bazárban.

A kormányfő rámutatott: gyenge anyaország nem tud jó diaszpórapolitikát sem folytatni, csak az, amelyik erősödik, és növekvő presztízst vív ki magának. Az anyaország erősödése ad alapot egy kiváló diaszpórapolitikához – mondta Orbán Viktor a világban szétszórtságban élő magyarság szervezeteit tömörítő tanács tagjai előtt.

Ezzel összefüggésben idézte a friss munkanélküliségi adatokat, amelyek – értékelte – azt mutatják, Magyarország közel van a teljes foglalkoztatottsághoz.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
@Horizont: Valószínűleg arra számít, hogy megnyerik a következő választásokat is... :(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cefi
Székházat eladni, ebből saját pártot, háttérhatalmat, gazdaságot építeni, Orbánság. Simicskából APEH elnököt csinálni, olaj bizniszben kaszálni, 15 millió magyart átverni, Orbánság.Legális kormány ellen forradalmat hirdetni, annak megdöntésére futballhuligánokkal társulni, összeállni szélsőjobbal, Orbánság.Politikai ellenfeleket leszalámizni, az ország működését gátolni, Orbánság.
Választást nyerni hazugságokkal, 2/3-al fenyegetőzni, nyugdíjpénztárak vagyonát lenyúlni, Orbánság.
Stadiont építtetni kertvégébe, kisvasutat, repteret építtetni a szülőfaluba, Orbánság.
Közvagyonból magánvagyont gyűjteni, a manipulációkat titkosítani, Orbánság.
Cimboráknak, spanoknak, földet, trafikot, tisztséget, céget adni, Orbánság.
Egészségügyet, oktatást szétrohasztani, hajléktalanokat kriminalzálni, civil szervezeteket hatóságokkal zaklatni, Orbánság.
Diktatúrákba járni vendégeskedni, saját szövetségesekkel harcban állni, azoknak hazudni, őket átverni, Orbánság. Az Európai Unióba való bejutást 300.000 euróért árulni bárkinek, az üzleten az adófizetők pénzét elbukni, Orbánság.
Menekülteket felhasználni politikai célokra, népszavazást megakadályozni, majd saját célra kihirdetni, Orbánság.
Forint árfolyammal, svájci frank hitellel saját zsebre játszani, Orbánság.
Mélyszegénységet, gyermekéhezést, bagatellnek venni, folyamatosan a szegények ellen szavazni, rezsicsökkentést hazudni, Orbánság.
Gyűlölni és gyűlöltetni, egy országot felzaklatni, haraggal, dühvel elborítani, Orbánság.
Magyarországot évtizedekre lejáratni, gazdaságilag, pénzügyileg, politikailag, tönkretenni, Orbánság. …és igen, „gecinek”, szociopatának lenni, az is Orbánság!
moareka
...és folyamatosan erősödik az országban élő emberek mentális csődje...köszönjük!
Yoda69
Euro 313
Dollar 296 (15 eve nem volt ilyen magas)
Hasitunk...
herczeg0210
Helyesbítek: Magyarországon folyamatosan erősödik a diktatúra!
Eladott Ország
Nem jön össze Magyarország erősödése, legfeljebb csak az "erőlködés székrekedésnél".
Külön érdekes, hogy idén még büszkén mondták Orbánék, hogy a GE „folyamatosan bővíti magyarországi kapacitásait”. - most leépítésbe kezdett.
A finn Nokia Ukrajnába helyezi át gyártósorát, az Ericsson pedig hazatelepíti Svédországba – leépítésre kényszerül Tiszaújvárosban a kormánnyal stratégiai partnerségben álló Jabil. Varga Mihály pedig korábban a Magyar Időknek azt nyilatkozta: szeretnének Magyarországra vonzani olyan vállalkozásokat, amelyek a brit kilépés miatt fontolgatják az áttelepülést a kontinensre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.