Külön felhívták a járművezetők figyelmét a veszélyes útszakaszra, mégis megtörtént a baj hétfő reggel a Pöttyös utcánál. Pedig a BKV vezérigazgatója szerint nem történhetett volna. Villáminterjú Bolla Tiborral.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Muha-ha-ha-ha-ha...:) :) :) Tiszta szerencse,,hogy csak... minden másnap van probléma valamelyik metró vonallal...:) :) :) :) .DD :) :) :). Így aztán a "köztes napokon " lehet ilyen baromságokat nyilatkozni :) :) :) :) :)
RonaGyuri
Köszönjük Dávidka!

A nem-rokon rokon unortodoxiája diszkért bája lengi a főváros közlekedését

Nem jár az M2 a Stadionok és az Örs között. Ezt a tömegközlekedési járműveken mindenütt szajkózzák, azt is hogy helyette buszok járnak azt is. Sőt két nyelven is.
Azonban azt, hogy honnan, azaz hol lehet felszállni rá, nos azt jól titkolják. Keresd meg. Sőt a Stadionoknál az érkező busz vezetője sem tudta megmondani, pimaszul közölte kérdezzük meg a BKK-t. Tájékoztató ember meg egy szál se.
Az Örsön vannak többen is, de beszélgetnek és csak foghegyről odavetik, hogy a busz végállomáson. Hogy pontosan honnan keressük meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.