Itt a sokat emlegetett tesztsorozat legújabb eredménye, most kiderül, hogy állnak a magyar 15 évesek a mérésben szereplő másik 74 ország diákjaihoz képest.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
Na Balog erre köss csomót, meg az államtitkár hadarós is aztán miről nyivákolnak minden sinen minden sikeres ja csak a béka van magasan vagy mélyen ???
Peller Anikó
Ez követelmény, nem kell a sok okostojás.
Edmond Dantes
Feltűnő,hogy 2009-től rohamosan romlottak az eredmények.Szerintem most nagyon gyorsan félre kellene tenni a politikai véleményeket,sárhajigálásokat.Szakemberek ne szégyelljék megnézni a finn,a balti országok,dél Korea diákjainak a sikerét és főleg azt vegyék észre,hogy ezek az országok a gazdaságuk teljesítésében is sikeresek!!! Szinte üvölt,hogy nálunk a diákok tárgyi tudása még megfelelő,csak azt nem tudják,és egyre rosszabbul tudják alkalmazni.Finnországban már nem is tantárgyakat oktatnak,hanem életszerű eseményeket,problémákat dolgoznak fel,kollektív munkamegosztást gyakorolva.Vagyis nálunk nagyon komoly kompetencia problémák vannak politikai és ideológiai katyvasszal keverve,ezért nagy tisztelettel kérem,hogy Balogh,Parragh,Lázár és egyéb urak nagyon gyorsan takarodjanak az oktatás környékéről.Továbbá a diákokból ne jó keresztényeket és jó magyarokat akarjanak csinálni,hanem alkalmazható tudással és kulturáltsággal rendelkező,a kor kihívásainak megfelelő,másokkal együttműködésre kész intelligens embereket.Biztosak lehetnének abban,hogy aki embernek kiváló,az magyarként is kiváló.Kiválóbbak lesznek,mint ők,talán pont ettől félnek.
RonaGyuri
Aposztrofáció a szövegértési nehézségekhez

Derék lovagkeresztesünk mai vezércikkében indokolja antiszemitizmus(a) jogosságát

Zsóti indoka az antiszemitizmusra, hogy voltak ( na jó az is lehet, hogy a többség) olyan zsidó újságírók akik 67-ben Izraelt hibáztatták igazodva a hivatalos kormánypolitikához, manapság meg az arabokat okolják, nem igazodva a kormánypolitikához! Róluk írta „a puszta létezésük indokolja az antiszemitizmust”
Fel kell tennem a kérdést, hogy miképp vélekedik pártjának potentátjairól – s mit indokol az ő puszta létezésük-, akik között nem csak – mint az un. Fiuk – derék kádári káderek és káder kölkök sorjáznak, de olyanok is vannak nagy számban, akik még a gengszterváltás után is a „rossz-oldalon” sertepertéltek. Ugye Zsóti? Hogy is volt mikor a „kádári rendszer legaljasabb műhelyében - ©Bayer Zsolt” alkottál?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.