Magyarország kilép a Nyílt Kormányzati Együttműködés nevű korrupcióellenes nemzetközi kezdeményezésből – írja az Index a december 6-án kiadott Magyar Közlönyre hivatkozva. A Közlönyben megjelent 1719/2016. -os kormányhatározatban Orbán Viktor felhívja Szijjártó Péter külügyminisztert, hogy a kilépésről szóló szándéknyilatkozatot azonnal küldje meg a Nyílt Kormányzati Együttműködést irányító Bizottságnak, egyúttal visszavonja a csatlakozásról szóló 2012-es határozatot.

Forrás: atv.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
A "Nyílt Kormányzati Együttműködés" vizsgálódott volna Magyarországon, nem csak adatokat kért volna a korrupcióról, ezért kellett kilépni?
Egyébként teljesen mindegy, már úgy szétlopták az országot, hogy ez nem maradhatott rejtve a világ előtt, csak még a méretekkel nincsenek tisztában. Még.
Nessy
Ahhoz képest, hogy anno ők léptek be, csak akkor még nem gondolták, hogy ilyen mértékben tudnak lopni, csalni, mert több millióan támogatják öket ebben. Ki haszonlesésből, ki meggyözödésböl, ki vak hitből.
papa.49
@volvós: Már sárga a gatyájuk))))))))))))
Manhattan
Félnek az EU. korrupciós ügyeket vizsgáló ügyészség felállításának a következményeitől !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.