Mintegy 170-180 millió forintba kerülhet azoknak a miniszterelnöki leveleknek a legyártása és kiküldése, amelyeket vélhetően az Erzsébet-utalványokkal együtt kapnak majd meg a nyugdíjasok – derült ki a Magyar Nemzet számításaiból.

A lap az október 2-i népszavazás kampányában kiküldött levelek költségeit vette alapul. Akkor 26,6 millió forintba került a 8,1 millió szavazónak kiküldött levél legyártása, így a 2,8 millió nyugdíjasból esetében 9 milliós nyomtatási költséggel lehet számolni. A borítékok költsége darabonként 4,3 forint volt, ez most 12 milliós költséget jelentene. A kézbesítés szeptemberben darabonként 53 forintba került, a 10000 forintos Erzsébet-utalványokhoz járó Orbán-levélnél 148 millió lenne. A hajtogatási díjnak a lap ötmilliót számolt.

Azt egyelőre hivatalosan nem erősítették meg, hogy lesz-e az utalvány mellé miniszterelnöki levél, a Miniszterelnökség és a Miniszterelnöki Kabinetiroda egyelőre nem válaszolt.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Minden alkalmat megragad, hogy ugathasson, rádióban, rendezvényeken, papíron! Nem számít mennyibe kerül, csak ő, csak ő fujhassa a saját hülyeségeit, butítsa a népet. Nem gondolja, hogy elegünk van már belőle? Orbán to match! Nem csodálkozom, hogy még a parlamentbe is golyóálló mellényben jár...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Pazarolja a pénzt! Az egészségügyre kellene fordítani a levelezés helyett!
mariaberta
Szegény ... tönkre fog menni,,,, de azt hiszi a közelgő választás mindent megér. Nekem ne küldjön levelet, rám ne számítson! Az én E utalványomon kutyakaját fogok venni és azt küldöm el a kutyamenhelynek. Elismerem, rosszhiszemű vagyok, de félek, ha az utalványt küldöm el,azt a kutyák nem tudják megenni.
Eladott Ország
@nyanya001: Most vannak a román parlamenti választások és kell a jószolgálati nagykövet is Anikó.
nyanya001
@Eladott Ország: Elosztogatják azt amit Magyarország kapott a felzárkóztatásra.
www.facebook.com/gondolkodok/videos/486893598182046/?pnref=story
Ludmilla
nem kértem orbántól,ha ír,a sajátjából költsön,ne közpénzből... tudom,az is az...
huKKK
180 millió az pite.
Még mindig olcsóbb nekünk mint Vona úr iszlám mániája.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok