Mintegy 170-180 millió forintba kerülhet azoknak a miniszterelnöki leveleknek a legyártása és kiküldése, amelyeket vélhetően az Erzsébet-utalványokkal együtt kapnak majd meg a nyugdíjasok – derült ki a Magyar Nemzet számításaiból.

A lap az október 2-i népszavazás kampányában kiküldött levelek költségeit vette alapul. Akkor 26,6 millió forintba került a 8,1 millió szavazónak kiküldött levél legyártása, így a 2,8 millió nyugdíjasból esetében 9 milliós nyomtatási költséggel lehet számolni. A borítékok költsége darabonként 4,3 forint volt, ez most 12 milliós költséget jelentene. A kézbesítés szeptemberben darabonként 53 forintba került, a 10000 forintos Erzsébet-utalványokhoz járó Orbán-levélnél 148 millió lenne. A hajtogatási díjnak a lap ötmilliót számolt.

Azt egyelőre hivatalosan nem erősítették meg, hogy lesz-e az utalvány mellé miniszterelnöki levél, a Miniszterelnökség és a Miniszterelnöki Kabinetiroda egyelőre nem válaszolt.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Minden alkalmat megragad, hogy ugathasson, rádióban, rendezvényeken, papíron! Nem számít mennyibe kerül, csak ő, csak ő fujhassa a saját hülyeségeit, butítsa a népet. Nem gondolja, hogy elegünk van már belőle? Orbán to match! Nem csodálkozom, hogy még a parlamentbe is golyóálló mellényben jár...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
colibri
Minden alkalmat megragad, hogy ugathasson, rádióban, rendezvényeken, papíron! Nem számít mennyibe kerül, csak ő, csak ő fujhassa a saját hülyeségeit, butítsa a népet. Nem gondolja, hogy elegünk van már belőle? Orbán to match! Nem csodálkozom, hogy még a parlamentbe is golyóálló mellényben jár...
Just look my avatar
Múltkor azt találta mondani, hogy nincs vagyona.
Sokba fog fájni nekünk a nyugdíjasok karácsonyi etetőmeséje!
Eriksson
Óh, hát ő az ország első embere, aki mindenért hibás, akit minden történés miatt felelősségre kell vonni, és akkora diktátor, hogy csaj na!
Néha ő is szóhoz juthat.
huKKK
Drágul minden...
Csak a papír 200 milla!
Ez nem egyebet jelent, minthogy okosan lealkudott belőle 20 millát a mi javunkra!
7 milliárd magyar szív drukkol Önnek Viktor!
Éljen soká!
huKKK
Miért 7 milliárd?
Mert egy kicsit mindenki magyar belül.
Csak még nem tudja.
quadrocopter
Vélem, hogy a cöf és a birkamenet fizeti a cehet! Vagy mégsem?
RonaGyuri
a derék mno.hu pont olyan, mint a kormány csak a száját jártatja. A számoláshoz meg tök hülyék! =))
Bástya Béla Elvtárs
Na ezt hordja ki az a köztisztviselő, aki már jutalomként felvette 1 évi fizetését!
anka
Akkor ezért kell utána adózni! - vissza is veszik az utalvány értékét!
moareka
...ne írjon, csak a Kubatov listás nénikéknek, ők várják...
telegdilaci
Nem kérjük a hazugság leveleit!,jobb lett volna,ha a nyugdíjhoz adták volna hozzá az nem került volna több száz millióba!
Borsodi
@telegdilaci: Akkor mit osztottak volna szét maguk között? Ki tudja kinek folyik be a levelek ára?Még jó,hogy nincs korrupció mert különben azt hinném Mészáros Viktor Nyomdát vett.
justhpeter
180 millió csak azért hogy a kukák is tele legyenek ? Kicsit drága ez az orbáni urizálás.
namihami
180 millió? Hát ennyit a bolondnak is megér. Hiszen még egy dedikált fotó is jár hozzá.
Gyönyörködhetünk benne álló nap és a végén elkisérhet minket oda, hol a célnak leginkább alkalmas feladatát be fogja tölteni.. Kár, hogy fényes a papír, mert így az arra rendelt célra már használhatatjan. Nem jó, ha törlés helyett ken.
Bár végül is, én egy kicsit a perforációkat hiányolom. Így nehéz lesz többdarabra szétszedni.
Szókrakész
"A hajtogatási díjnak a lap ötmilliót számolt."

Mi lesz ez?
Origami?
JAJMÁR
Gondol-e arra Orbán, hogy az ő leveleit hányan dobják olvasatlanul a kukába, és milyen gondolatokkal, szavakkal kísérve?
A "kinyilatkozás" az a műfaj, amire van felelet, csak a kinyilatkozó nem kíváncsi rá. Mégis elhangzik a sok százezer válasz. Bekerül az "éterbe", ott él velünk, a fejünk fölött és gerjeszti a feszültséget. Sok-sok suttogó, majd kiabáló válaszol, hiába nem akarják hallani, minden egyes elküldött kinyilatkozás a feszültséget erősíti. Üzenem a habonyműveknek!
Cefi
...Szóval nem tudom, hogy ezzel az utalvánnyal én majd befizethetem-e az áramot. Mert ha nem, akkor nem tudom, mihez kezdek vele itt falun, mert itt a boltos csak készpénzt fogad el, semmi mást. De mindegy is, az sokkal fontosabb, hogy levél is lesz a borítékban Tőle! Micsoda nagy Ember, hogy képes észben tartani annak a sok nyugdíjasnak a nevét! Meg micsoda munkabírása van Neki, hogy annyi levelet megír! A sírás szorongatja a torkomat, ha csak arra gondolok, mit meg nem tesz értünk az a Drága Ember! El is határoztam, hogy bekereteztetem én azt a levelet és felakasztom a fénykép mellé. Az Ő fényképe az, micsoda egy jóképű Férfi, istenem!...
Desischado
@Cefi: Jól vagy? Bár tudom, hogy iróniának szántad.
Érdekelne, hogy miért nem lehetett ezt a pénzt inkább a rászorulók között szétosztani! Ki zsebel be ebből?
Cefi
@Desischado: ...vagy puha papírra nyomtatni, hogy legalább hasznosítani lehetne...
Ludmilla
érdekes,a bözsire sajnálták a postaköltséget, a hülye levélre,a levél nyomtatására nem?Mini szterelnök,a levele erősen szennyezi a levegőt,ne írjon,a híveken fát vághat,de akik nem hisznek önnek,azoknak írogathat..
tutajos
Tudta?
Erzsébet Utalvány és kuss !
"Na, ugye!"
kishonda
@Eriksson: Menjen ki az emberek közé testőrség, tek, és golyóálló mellény nélkül! Beszéljen szabadon, papírok nélkül! Meglátjuk mi lesz...
Peller Anikó
3 forint egy levél? Dehiszen ez a hülyéknek is megéri. Ráadásul a kézbesítés ingyen van, mivel csak hozzácsapják az élelmiszerjegyhez.
perfekt
Már eddig is sokban vannak a társadalomnak-ez csak "szódavíz"
Manhattan
Érdekes. A Konzultációs levél a többszörösébe került, arra nem sajnálta?
Eriksson
@kishonda: Meglepődnél... Éljenzés és kézcsók.
sziha
@Desischado: mert megszunik letezni a bozsi-papir. A viktator meg ugy gondolta, hogy inkabb menjen karba, mint pocsekba. Mert o ilyen csaladbarat...
sokanvagyunk
Aláírattatnám és nyalatnám vele a bélyeget is - mindahánnyal aki erre vetemedik - minden példányra személyesen, és akkor talán elmenne a kedve az ilyen baromságtól.
magyarbakancs
"180 millióba kerülhet Orbán levele"
ÍROM A LEVELEM A KÚTNÁL NYALOD A HÁTSÓMAT A L@KNÁL.
Yoda69
Gondolom a levelbe nem fogja beleirni hogy az adofizetok penzebol van ez a level.
rosalinda57
Nagyon sokan vagyunk, akiknek nincs szüksége a levélre. Így a költségvetés ezzel sem lenne terhelve, így megspórolnánk legalább ennyi pénzt. Vagy neki mindegy? Az adófizetőknek pedig nem az !
kishonda
@Eriksson: Nem kifejezetten arra gondoltam, hogy ott legyen a kétezer lengyel "turista", a kiválasztott hódolók gyűrűjével!
Eriksson
@kishonda: Van magyar is bőven, de ezen ne csodálkozz. Sok jó hazafi mellé állt, akik azt mondják, hogy Magyarország a magyaroké.
Desischado
@sziha: Pontosan. Még egyszer kaszálnak belőle, és mehet a parasztvakítás, hogy ő milyen rendes. A birkák simán elhiszik, de egy értelmes ember nem!
kishonda
@Eriksson: Csak azon csodálkozom, hogy egy félázsiait (ő mondta!) kinevezünk magyarnak, és vezérnek is választjuk, holott tökéletesen rendelkezik a félázsiaiak tulajdonságaival ( jó néhány beosztottam volt ilyen, ismerem őket ).
Eriksson
@kishonda: A történelem szerint a különböző vándorló törzsek 1000 éve telepedtek le ezen a kies földön, melyet azóta magyar honnak neveznek. Aki azóta itt született, mondhatja magát magyarnak, hacsak nincs valamilyen más, erőteljesebb elkötelezettsége saját fajtájával. Mert akkor van jaj a magyar népnek.
kisrigó
Nem hiszem, hogy van még egy ország, ahol a miniszter elnök levelez a zemberekkel! Hogy rohadt volna meg, aki kitalálta! Nem kell fényezni, mindenki tapasztalja ezt a nagy jólétet, amiről ez a hibbant hadovál! Ja, és még rengeteg pénzbe is kerül! Agyament!
nezelodo
Az enyémet nyugodtan megspórolhatja, a levelei át vannak irányítva, csak szegény postás nem teheti egyenesen oda, ahova való, a kukába. El sem olvasom, mert a vérnyomáscsökkentő is pénzbe kerül.
Eladott Ország
Nem számít a pénz, mert fogyatkozik a nyáj.
Tudom, hogy hozzánk, birkákhoz képest Ön az égben lakik, ameddig még az Ön csahos pulikutyáinak az ugatása sem hallatszik fel. Persze az Ön csahos pulikutyái csak jutalomfalatért pitizve tekintenek az Ön égi lakhelyére - az ugatást nekünk, birkáknak tartogatják. Nem bízhatom tehát abban, hogy a levelem eljut Önhöz. Arra az esetre, ha talán érdekel néhány százat a többi birka közül, mégis megírom.
Furcsa dolgokat mond Ön mostanában. Itt van például ez a legutóbbi beszéde a Jó Pásztorról, aki ugye nem más, mint Ön, s amely beszéd szerint mi akkor birkák volnánk. Ez a megátalkodott ellenzék számára talán sértő gondolat, én azonban látom benne a komoly tartalmat. Egy országot nem vezethet egyszerre többmillió ember. Vezetőket kell választani, akik meghozzák a fontos döntéseket. Államra van szükség, amely a birkákat megnyírja, majd cserébe különböző szolgáltatásokat nyújt nekik. Rendre van szükség, hogy a birkák a füvet legeljék, s ne váljanak báránybőrbe bújt farkasokká, akik egymást eszik meg. Tulajdonképpen van Önnek némi igazsága: bizonyos értelemben tényleg birkák vagyunk.
De azért ennyire nem vagyunk hülyék.

img12.dreamies.de/img/640/b/aw879xfo6j...
kukac50
Pazarolja a pénzt! Az egészségügyre kellene fordítani a levelezés helyett!
mariaberta
Szegény ... tönkre fog menni,,,, de azt hiszi a közelgő választás mindent megér. Nekem ne küldjön levelet, rám ne számítson! Az én E utalványomon kutyakaját fogok venni és azt küldöm el a kutyamenhelynek. Elismerem, rosszhiszemű vagyok, de félek, ha az utalványt küldöm el,azt a kutyák nem tudják megenni.
Eladott Ország
@nyanya001: Most vannak a román parlamenti választások és kell a jószolgálati nagykövet is Anikó.
nyanya001
@Eladott Ország: Elosztogatják azt amit Magyarország kapott a felzárkóztatásra.
www.facebook.com/gondolkodok/videos/486893598182046/?pnref=story
Ludmilla
nem kértem orbántól,ha ír,a sajátjából költsön,ne közpénzből... tudom,az is az...
huKKK
180 millió az pite.
Még mindig olcsóbb nekünk mint Vona úr iszlám mániája.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.