Tarlós István szerint nincs generális metróügy Budapesten, ellenzéki politikusok a 3-as metró problémáját próbálják meg összemosni a többi metróvonalon történt esetekkel, amelyek között semmiféle összefüggés nincs.

A főpolgármester a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén, a napirend előtti vita során azt mondta, hogy "nem generális metróügy van", hanem van három metró három különböző problémával, amelyek közül kettő nem súlyos, a harmadik pedig nagyon súlyos.

Tarlós István tisztességtelennek nevezte, hogy egyesek dolgokat akarnak összemosni és generális problémát próbálnak gyártani, mintha összefüggés lenne az új 4-es, a felújított 2-es, és a negyvenéves 3-as metró ügyei között. Ne beszéljünk tehát tömeges balesetekről, egy baleset történt hétfőn a 2-es metróvonalon – hangsúlyozta.

A Fővárosi Közgyűlés az ülésen elutasította azon ellenzéki előterjesztéseket, amelyek a 3-as metró felújításának elhúzódását, illetve a metróhálózat üzemzavarait vizsgáló bizottság felállítására vonatkoztak.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
bizottságot minek, ott még véletlenül valakik kérdéseket tesznek fel!
sokanvagyunk
"Súlyos zavar és káosz, az áramellátást adó harmadik sín mentén menekülő utasok a 4-es metróban. 15 utas sérülését okozó, egyelőre hihető magyarázat nélküli utoléréses baleset a 2-es metrón. Ma pedig füstolő vonat a 3-ason. Mindez öt napon belül." - Tarlóstól most tudtam meg, hogy Vitézy Dávid és talán még a széleskörű famíliája is ellenzéki.
Cefi
Tarlós: nincs generális metróügy.
Ja. Csak herr general tarlós.
Jozefina
De van helyette egy dilettáns Tarlós, aki semmihet nem ért és tönkretesz (feltehetőleg orbán sugallatra) a fővárost!!! Már régen el kellett volna zavarni!!! Nemtom mire vár Budapest népe???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.