Az Abcúg térképre vitte, mely településeken nincs az országban háziorvos, és azt is megnéztük, hogy ez mit jelent. Borsodban 77 település között kell szaladgálniuk a helyettesítő orvosoknak, miközben a betegekre egyre kevesebb idő jut. A kormány közel egymilliárd forintból igyekszik megoldani a problémát, a tartósan betöltetlen körzetek száma mégis folyamatosan nő. Hová lettek a magyar háziorvosok?

Forrás: Abcúg
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
A mi lelkes háziorvosunk negyedórát foglakozik egy pácienssel , pedig mi a helyébe megyünk
Sziszifusz
@ila51: 09:53
A mi 70 év körüli háziorvosunk olyan kiváló szakember, hogy a nagykabátban levő betegről, vizsgálat nélkül, két perc alatt megállapítja a diagnózist. Felír 6-8 receptet, ami a gyógyszertárban, a kiváltáskor, a gyógyszerészeket csodálkozásra készteti. Nyáron Thaiföldön, továbbképzésen vesz részt a gyógyszergyárak jóvoltából.
ila51
@Sziszifusz: van ilyen is ... a szomszéd asszonyom gyógyszerész volt , meghalt a vese beültetés után , mondott eseteket

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.