Belize-ben letartóztatták Dobrai Sándorné Nagy Máriát, közismertebb nevén Bróker Marcsit – bukkant a San Pedro Sun hírére a HVG. A helyi lap fényképet is közölt az elfogott csalóról, akit a közép-amerikai ország már ki is adott a magyar hatóságoknak.

Elfogták Kun-Mediátor Marcsikát

Dobrai Sándorné 10 milliárd forintot szedett be a karcagiaktól úgy, hogy 1999 óta utazási irodának álcázva épített egy piramisjátékot, ami végül tavaly tavasszal bedőlt. A hatóságok eddig mindössze 200 millió forintot tudtak lefoglalni. A károsultak számát 1500-2000-re becsülik.

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A turoert becezik ezt a rohadt bunozot? Lehet kikohogni maria a 200 millio es a 10 milliard kozott. Hajra, mar csak 9 900 milliardot kell elovarazsolnia...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@grincss: 15:32 Egyszerü asszony vagyok, igy az ilyen "extrém" tisztálkodásról csak a mesében olvastam még kislány koromban... Ha átgondolom: ez azért nem lehet 2 fillér!:)))
wpym
Lenyul egy zsak penzt es olyan olyan orszagban kapjak el, amellyel van kiadatas? Nooormalis?
A spekulans gyokereket nem kell sajnalni; ezt nevezik az igy jaras tipikus esetenek. lol
Majd tanulnak belole. Ugyanolyan, mint a spekulans deviza hitelesek esete: aki nem gondolkodik, nem elorelato, csak a konnyen, gyorsan megszerezheto penz a fontos, nos az ilyen naiv emberek eltetik az ilyen bunozoket. lol
ila51
szerintem is vegyék be maguk közé , feltuningolná a büdzsét ...
kisrigó
@qxy: Tetszett a " fellépésed", elképzelem a 100 forintos kuncsaft képét, ahogy megdöbbent. No, meg az ingyen reklám is jól jött.! A kocsikulcsos eset már rizikósabb lehetett, még szerencse, hogy amikor az "úr" felocsúdott, nem jött ő is "látogatóba"!
TASzSz
@justhpeter: A legjobb! Hisz az elcsalt pénz úgysem lesz meg! A Kajmánon nyit az ügyvéd is egy bankszámlát...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.