Az RTL Klub Híradója összesítette, hogy mennyi közbeszerzést nyert el Mészáros Lőrinc és a hozzá köthető cégek 2016-ban.

A korábban gázszerelőként dolgozó felcsúti polgármester négy cége önállóan vagy konzorciumban indult a pályázatokon, és szinte mindig nyert is.

A végösszeg 225 milliárd forint, cégekre lebontva így néz ki:

Mészáros és Mészáros Kft. (konzorciumban) – 140 milliárd forint,

R-Kord (egyedül és konzorciumban) – 76 milliárd forint,

Fejér B.Á.L. Kft. (konzorciumban) – 8,5 milliárd,

Vivienvíz Kft. – 486 millió forint.

Ez a pénz jóval több, mint a magyar felsőoktatásra egész évben elköltött összeg – ami 160 milliárd forint – állítják a riportban.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Ezek köztörvényes bűnözők! Kíváncsi lennék mennyit költhet engedély nélkül!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ludas Matyi
@Jozefina: Azert nem indulnak perek, mert ugyanezt müvelik a nyugati politikusok csak több kamu al cegekkel. A masik, hogy Nemetorszagban az ügyeszek, birok a kormany alkalmazottjai es ugy tancolnak, ahogy a Mafia politikusok fütyülnek. Gondolod, hogy itt nem szarnak a nepre, vagy a nep panasz szavaira. Hivatalosan!!! 380.000 hajlektalan el az utcan Nemetorszagban es a bevandorlo terroristaknak epitenek Luxus lakasokat. Azert meri Orban ezt müvelni, mert sokat tud ugy az EU Mafia tevekenysegeröl, mintahogy a nyugati Mafia lopasairol. Ezert is hagyjak, hogy azt csinalja amit akar.
evacica
@Desischado: Nyugodj bele, hogy jó része a főnöké! Mondhatnám azt is hogy minden szentnek maga felé hajlik a keze, ez vonatkozik Orbánra is, nem véletlen, hogy ennyi állami megrendelést kap a stróman Mészáros, no meg a saját lábon álló Ráhelék is!
evacica
@Jozefina: Jó kérdés! Siffer csak Gyurcsányt jelentgette fel, ráadásul olyanért ami meg sem történt, de ha netán meg is történt volna Gyurcsány nem tollasodott volna belőle, hisz még a fizetését sem vette fel! Kíváncsi lennék, hogy ez a stróman Mészáros felveszi e a polgármesteri fizetését?!
Desischado
@evacica: Nyugodj meg, a nyakam rá, hogy felveszi. Simán kinézem belőle.
evacica
@Desischado: na azért a főnöknek is jut belőle, meg a fidesz kasszába is!
kukac50
Nem rég még Győrben kuncsorgott munkáért,mint alvállalkozó!
Orbán adott Neki pénzt rendesen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.